uppdatering..

jag måste verkligen vara världens sämsta bloggare, har ju alltid lust, tid eller ork att uppdatera liksom. Har hänt massor senaste veckorna, för mkt för att ta upp allt...
Men jag mår bra iallafall, och ler, och skrattar!
Det har varit mkt på jobbet, lite för mkt, och jag har känt mig lite halvnära väggen men jag tror att anledningen till att jag inte slår i är för att jag mår så bra i övrigt.
Annars hade jag kraschat för länge sen kan jag lova.
Men så länge endorfinerna härjar i min kropp så kan jag inte göra annat än att bra LEEEE :D Det är såpass att inte ens stressen på jobbet biter på mig så mkt. Det är klart att det känns av att det är stressigt, absolut, men då är det bara att tänka lite positiva grejer så börjar jag le igen!
Vissa vet vad det handlar om, andra vet inte.. och så ska det förbli.
Snart är det dags för Gotland igen, känns bra att åka ner men tankarna jag hade förut om att flytta börjar stiga åt sidan :S
Eller, jag vill och ska fortfarande så småningom.
Men det får vänta lite till, har ju en del som håller mig kvar här så att säga ;)
Igår var det spöregn och åskväder när jag slutade jobbet, men ville såklart promenera till Fridhemsplan så jag gick ändå. Har jag väl bestämt mig för att gå så gör jag det, oavsett väder!
Borde ladda min Ipod så att jag kan använda steg-räknaren, skulle vara intressant att veta hur mkt jag egentligen går på dagarna.
Det är nog det som håller mig i form tror jag... för inte fan motionerar jag annars :S
Iaf, tillbaka till igår... när jag stod vid ett övergångsställe så saktade en bil in och räckte mig en ny regn-poncho, det var lite gulligt faktiskt.. inte för att jag kommer använda den, ever! Men tanken var fin.
Idag promenerade jag återigen från Lilla Ess, efter att ha varit på jobbet och köpt cigg, bonaqua och ringt ica-banken för att spärra mitt kort som försvann inatt :S
Nu blir det dags för tvättstugan igen...
köss på ääär

BIKINIIII <3

Fick min nya fina Ed Hardy-bikini idag, gissa om jag blev kanonglad! Sen att jag knappast kommer att kunna använda den i år är en annan sak :S
Spenderade helgen på Ön och hade det kanon, känns skönt att kunna slappna av och bara vara någon gång ibland.
Nu har jag storslagna planer som jag tyvärr inte kan dela med mig av förräns det är klart, kan ta ett tag men det måste gå igenom!
Vi fick oväntat besök av Miljöförvaltningen idag, efter klagomål från någon kund som kontaktade dem för att det är "smutsigt och ofräscht" i butiken.. jag säger ungefär; va?
Eller ja, det kanske inte är kliniskt rent alla dagar men inte fan märks det?
Så eftersom att den vuxna personalen hade gått hem fick jag prata med Miljöförvaltnings-folket.. Jag som inte kan någonting om det?
Eller jo, lite kan jag ju men det är bättre att någon som är helt säker på sin sak tar hand om det!
Efter mkt om och men fick jag iallafall tag på Chefen i telefon som fick boka möte.. tur var väll det!
Nu blir det mat, klyftpotatis och Soja-burgare med min ÄLSKADE Mangoraja sås <3

last to know

har en känsla av att saker och ting börjar ordna sig, sista tiden har jag mått så extremt bra och kunnat skratta på RIKTIGT! På allvar, jag har skrattat så mkt att jag konstant har träningsvärk i magen :) och det är BRA!
Jag känner att jag börjar hitta tillbaka till mig själv och den jag en gång var, det är absolut en lång bit kvar men känner att jag är på rätt väg iallafall.
Skulle vilja göra något drastiskt också, någon form av förändring.

Datorn är fortfarande ur funktion, häromkvällen startade jag den enbart för att jag saknar att sitta vid den...
det är ju min lilla bebis!

Har precis vunnit en auktion på tradera, en skitsnygg bikini från Ed Hardy :D Kanoners!
Den Lär ni ju se mig i när jag chillar i Smedis innan jobbet :D Eller kanske vecka 33 när jag kommer bänka mig i rålis och inte gå därifrån förrns veckan är slut och jag måste börja jobba igen.
Skitsamma om det regnar, jag SKA spendera den veckan i Rålis!
Jag kan iofs tänka mig att sitta i Smedis också, eller Långholmen, eller tanto.
Park som park liksom ,)

På fredag kommer jag äntligen iväg till Ön också, ska bli underbart! <3
Ska bo hos min älskade kusin Elle och festa järnet, och umgås såklart !

Hittade en jääättefin liten söt rosa dator på OnOff som jag vill ha... för oavsett vad så måste jag ju göra något åt min dator eftersom att den inte funkar så bra, men det kostar massa pengar att lämna in den och jag har ingen garanti kvar :S
Sen hittade jag som sagt den här lilla söta rosa saken som bara kostar 3500:-
och det är ju inte så farligt?
jag lovar, den är jättesöt!

Ska tänka på saken ett tag till iallafall, typ nån vecka eller så!
Det låter som en bra idé...
en annan bra idé är att gå och sova snart.
Dumma jag gick ut och drack lite för mkt igår, så fick i mig lite för lite sömn och vaknade med ett ryck kl 7.10 ((jag börjar 7!!)) och hade stängt av alla 3 (!) olika alarm... nåväl, var på jobbet nån minut över 8 så det blev ju bara 1 timme sent..
dock var inte chefen så glad, vilket jag kan förstå!

När jag väl kom hem från jobbet så gjorde jag paj(er)... 2 st taco och 2 st med gröna linser och fetaost. Mums! Nu har jag ju 4 luncher fixade liksom, perfekt att frysa in och bara ta när jag behöver .)

Puss och kram


don´t drink and... well, you know the rest!

Idag har jag jobbat långt pass, och fick världens uppenbarelse om vad jag skulle skriva om ikväll :)
Det är ju nämligen sommar nu, för er som inte märkt det.. och med Sommaren kommer diverse festande bla. i parker osv.
Med festande följer oftast mer eller mindre alkohol och en del risker som kan finnas när man har druckit.

Det finns ett uttryck som heter "don´t drink and drive", och jag skulle vilja spåna vidare på detta med att säga just "don´t drink and...." och olika fortsättningar.

1)...facebooka. Man ska ALDRIG, jag upprepar ALDRIG sätta sig vid facebook när man är på pickalurven. Det kan hända massa pinsamheter. Man kan tex. bli vän med folk man inte känner, Poka folk man inte känner eller kommentera folks statusar. Man kan bli kallad för stalker om man är riktigt illa !
Är man upprörd kan man skriva saker man egentligen inte menar. Behöver jag fortsätta?

2) ....bike. För det första är cyklister farliga, för det andra vet man aldrig vart man hamnar när man är full och ska cykla :S

3) ...phone someone. Varför det inte finns alkolås på mobilerna fattar jag verkligen inte, det är ju Då man ringer/messar sina största missar och det är då man ångrar sig djuuuupt dagen efter.
Nu är det ju som sagt parkernas tid och när man befinner sig i den där roséskimrande parkberusningen kan vissa människor och samtal låta urvettiga. Men så är icke alltid fallet, det händer alltför ofta att man ringer personer man aldrig annars skulle (eller borde) ha ringt. 
Tex nåt gammalt, eller nytt ex.... eller någon kille du "dejtat" 1 gång och som sedan inte svarat på dina mess och du är för feg för att ringa när du är nykter eftersom att du inte vill verka som en stalker.

Ett tips nu när det som sagt inte finns alkolås på mobilen, är att radera numret (och föregånde in/utkommande samtal och mess till/från personen) vilket gör att man inte kan ringa just den personen när man är på väg hem i fyllan och sugenheten.
Vill man absolut spara numret så gör det på en lapp som du förvarar hemma, eller typ datorn. För jag kan nästan garantera att när man väl kommit hem så är det bara sängen som gäller. Ensam!

4)... blog. Vem har inte skrivit ett blogg-inlägg man ångrar dagen efter?

5) ...make a date. Vem kom på att man skulle boka dejter på fyllan? Hunken man träffade på lördgen är med all säkerhet inte lika hunkig i dagsljus och utan fylla.



Nu är det bara 6 dagar kvar till Gotland :D <3<3<3<3<3

RSS 2.0