vårigt =)

första veckan avklarad, and I Love Love Love it! Så sjukt underbart ställe, kan inte ens beskrivas med ord nästan. Man kan nog säga att jag är kär, eller iaf en väldigt liknande euforisk känsla. Sådär när man inte kan sluta le och blir glad när man tänker på det. Typ!

Har firat sen födelsedag idag, mamma, mormor & morfar, moster och hennes barn var över på lunch och fika. Tack för maten och presenterna Mormor. =)

Jag bjöd på kakor, kaffe och cupcakes. Blev typ 10 cupcakes kvar dock, får väl baka fler imorn och ha med till jobbet på måndag eller nåt. 1 är redan paxad av en kollega men det vore ju snålt att bara ta med sig 1 liksom.. och även snålt att bara ta med sig så att det räcker till några, nej då tycker jag att man ska bjuda alla faktiskt. Iaf alla som jobbar den dagen.

Nu sitter jag och sippar på lite vin och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll, blir ut och dricka lite öl med goda vänner. Måste ju fördriva tiden nu när karln är borta.

John ringde förresten idag, blev helt pirrig och insåg hur mkt jag saknar fanskapet. Har inte riktigt tänkt så mkt på det eftersom att det har varit så mkt med nya jobbet denna vecka men så fort jag landar i tankarna så blir det hos honom de hamnar.

Jaja, inte mkt att göra åt. Han kommer ju hem om 1,5 vecka.. har klarat mig hittills så lär ju överleva resten av tiden också =)

Puss på er <3


nya jobbet =)

Nyss hemkommen från första dagen på nya jobbet... är sådär härligt slut i huvudet efter alla nya intryck. Men jag har en otroligt bra känsla, jag kan nog nästan säga att jag ÄLSKAR mitt nya jobb :D

*Mycket fin butik, med ett brett sortiment och extremt mycket utrymme

*Ordning och reda, strukturerat.

* Väldigt trevliga och as-sköna medarbetare samt chefer.

What´s not to love liksom?

Har fått kläder, 2 (!) egna skåp med mitt namn på , egen pärm med massa papper och beställningsgrejer, en egen fil i datorn med massa mappar och sånt jag kommer att få användning för när jag tar över avdelningen. Jag kommer även bli presenterad på hemsidan med bild och har fått svar på 4 frågor om mig själv. Tex; favoriträtt, fritidsintressen, det bästa med att jobba i butik och en till fråga som jag inte ens minns :S

Imorgon ska jag på en utbildning om AOB, sedan vara 2 timmar i kassan och 2 timmar i förbutiken + resten av tiden på brödet (var där hela dagen idag, gjorde massor själv). Och på onsdag är det tänkt att jag ska vara hela passet i kassan men det är tydligen en utbildning om KRAV-märkning på några timmar som jag måste gå på. Intressant =)

Det var många som redan var förberedda att jag skulle komma och tom. visste mitt namn, det fick mig att känna mig väldigt välkommen... liksom; "är det såhär det går till på en vanlig arbetsplats?" Har nog blivit lite förstörd av Helvetesgapet och inte fattat eller glömt bort hur det ska gå till i den riktiga arbetsvärlden.

Nu blir det matlagning (stuvade makaroner+grönsaker och falukorv) och diska, innan det är dags för att bänka mitt arsle i soffan och förhoppningsvis somna väldigt tidigt =)

köss på er <3


nervös? hm.. några kilo !

Är lite trött så blir ett kort inlägg idag...

My God vad jag börjar bli nervös inför morgondagen och min första dag på nya jobbet, inte så mkt egentligen för hur det ska gå där.. utan för att jag ska försova mig, eller något annat osmart :S

Lilla semestern har flutit på ganska bra, har hunnit städa lite hemma och fika... i massor... jag är trött på att fika nu kan jag lova!

Var ute en sväng igår, hade mkt trevligt och det var riktigt länge sedan jag skrattade så mycket =)

Mötte upp älsklingen på hemväg och sov där, dagen har jag spenderat i hans soffa tittandes på tv och honom packa inför resan =) mkt intressant underhållning må jag lova !

Nä, nu blir det nog sovdags så att man orkar upp imorn ... för jag lär ju somna... not!


näst sista dagen i Hulvétet :D

har Ä N T L I G E N blivit frisk från den envisa magsjukan, hade sista symtomet i fredags eftermiddag =) Kan nog inte med ord beskriva hur bra det känns att kunna äta vad jag vill igen!

Var på genrepet av Melodifestivalen på fredag kvällen, sjukt bra! Sjukt mkt folk... tror att Globen var nästintill fullsatt...

Spenderade sedan helgen med min älskade, tittade på filmer, åt pannkakor och tonvis med godis. Spelade bowling igår kväll med Julle och hennes Jeff.. jag var mkt bättre än jag brukar men kom ändå sist *haha* Men det viktiga är ju att ha roligt, right?

Efter bowlingen så bestämde vi oss för att äta lite på O´Learys, blev glatt överraskad för jag har aldrig ätit där men det var inte helt fel.. kan tom. tänka mig att gå dit igen... blev lite smått förälskad i basilika-dressingen på hamburgaren *slurp*

På hemvägen lyckades jag övertala killen att köpa banana-split-saker, den blev också sjukt god.. istället för kolasås hade vi nougatsås och vit-chokladsås från Odense *slurp igen*

På tal om glass så har Gb´s nya glassar kommit ut, både styck-glassar och Cart D´or (mkt intressant) Även Ben&Jerrys har kommit ut med 2 nya smaker som jag självklart har i min frys redan nu ;) Måste ju göra mitt för laget och provsmaka allt gott som kommer ut nytt :D

Imorgon arbetar jag min sista dag på Hulvétet, känns grymt skönt att slippa skiten! På tal om skit så fick jag höra att min chef hade frågat min kollega tillika bästa vän om vart jag ska börja jobba sedan, och att det är lustigt att de inte har ringt honom för referenser?

Vad fan har han med det att göra? Det angår inte honom alls vart jag ska börja jobba härnäst, och anledningen till att de inte har ringt om referenser är väl antagligen för att de inte behöver några? Då hade de ju självklart ringt? Det är ju inte hemlighet vart jag arbetat innan, det står ju klart och tydligt i Cv:t så vad fan är hans problem?

Har hittat jättesöta balkong-möbler också, 2 stolar och ett litet bord för 750:- SJUKT SÖTT! Funderar på att köpa dem i present till mig själv, en slags "starta-om-present" liksom.

Trots att jag har semester resten av veckan så har jag fullt upp.... Imorgon efter jobbet ska vi (jag och anki) ut och äta och fira av mig.

Sedan ska vi fika med Lotta på onsdag förmiddag.

På onsdag eftermiddag ska jag fika med bästa Julle.

Torsdag eftermiddag ska jag fika med Lisa och sen på dejt med hjärtat på kvällen.

Fredag ska jag städa och tvätta.

Lördag är det födelsedagsfest/inflyttningsfest för Lina och hennes Sebbe, efter det ska jag hem till älsklingen och sova med honom sista natten innan han åker till Sri Lanka. ...

Sedan är det ny vecka och dags att börja nya jobbet *so excited*

Nu blir det att ta tag i disken, packa träningsväska och kanske provsmaka lite (men bara lite) glass *hihi*

Puss på er <3


guess who´s back ;)

Då var det dags att ta tag i sig själv och saker&ting runtomkring (haha ofrivilligt rim .)

En god vän pikade mig igår om att jag inte är speciellt aktiv på bloggen längre, inte alls med andra ord. Håller med henne och lovar att jag ska skärpa mig! Det har hänt ganska mkt sista tiden men ändå inte mycket alls, har tänkt flera gånger att "idag ska jag hem och blogga, och jag ska skriva om det här och det här och det här osv." men sedan när jag väl kommer hem och sitter framför datorn så får jag inte fram någonting... känns som att jag tappade orden på vägen hem eller nåt.

Har heller inte mått så bra arbets-mässigt på sista tiden, ja det kunde tydligen bli värre. Detta förklarar kanske en del... men här kommer iaf en summering av vad som hänt sedan sist (nyår)

* Jag och J har blivit officiella, vi är numera "facebook-ihop" och allt man läser på facebook är ju sant, right? Han förlät mig med andra ord för det som hände på kryssningen, eller snarare inte hände... summan av kardemumman är iaf att jag inte vet hur jag lyckats behålla honom men något rätt måste jag ha gjort. <3

* Helvetesgapet är ungefär samma lika skit som förut, snäppet värre kanske... något nytt är däremot att vi vettiga har slutat (cisse, mamma, lotta och jag i nämnd ordning). Bästis och Bror är självklart också vettiga, men de är tyvärr kvar i helvetet. *håller en tumme för att ni får era tummar ur vagnen och söker annat!!!*

*Dior, min ena katt, har lärt sig apport :) Nu kan jag stoltsera med att ha 2 katter som kan det :D dock kan de fortfarande inte jaga småkryp,eller kan kan de säkert men de gör det inte! Bättring!

*Jag har fått nytt jobb, sagt upp mig från Hulvétet och därmed fått en ny chans till att överleva. På tisdag 15:e Mars jobbar jag min sista dag i Gapet och it feels goooooood ;) Visserligen blev uppsägningen med lite blandade känslor, chefens reaktion var: "jaha, vad bra" och jag menar, säger man så till någon som har varit anställd såpass länge? Är jag inte mer värd än ett "åh, tack då slipper jag" ?? Visst är jag glad över att det gick så smärtfritt men hade iaf förväntat mig liiiite motstånd?

Nej men det var så bra så, "då har vi snart vårat familjeföretag igen!" sa han också?! Där kastade han mig rakt i ansiktet att han vill bli av med både Bror och Bästis också. Visserligen var det inget nytt, de har ju kämpat som fan och gör det fortfarande på att vi ska försvinna så att de kan ha sin äckliga lilla skit-butik för sig själva. Men guess what, kunderna kommer minska ÄNNU mer eftersom att det fortfarande är VI VI VI VI som gör butiken! Inte DE som är inkompetenta, otrevliga, giriga och rent ut av förjävliga gentemot kundera... vilket knappast hjälper butikens rykte.

Hade planerat att min sista vecka skulle bli bra, att jag skulle ge allt och sluta med flaggan i topp och samtidigt hinna ta farväl av mina underbara stammisar... Men Ödet ville något annat, för i Söndags kväll började jag må illa och har legat bänkat ever since. Idag är första dagen som jag känner mig någorlunda mänsklig och hoppas på att det håller i sig, för ikväll ska jag och mamma gå på GENREPET AV MELODIFESTIVALEN :D :D :D :D

Gav henne det i julklapp/födelsedagspresent så har sett fram emot detta ett x antal månader nu.

Det får nog räcka för denna gång, och jag lovar (eller ska försöka iaf) att jag ska bättra mig när det gäller bloggandet!

Tills dess, puss på er <3 och tack för ert tålamod


RSS 2.0