trallallalla....

nu har det gått ett tag sen jag skrev sist (igen, igen, igen)

sanningen är att det inte händer så överdrivet mkt i mitt liv egentligen, spenderar ungefär all min vakna/lediga tid till att söka jobb... och träna, och städa, och umgås med <3. Har fått napp från Ica Maxi och ska på intervju denna vecka *håll en tumme*

Grejen är ju att jag egentligen vill göra något vettigt med mitt liv, är så rädd för att inse om typ 20 år att "shit, har bara jobbat inom dagligvaruhandeln sedan gymnasiet" vilket ju faktiskt vore ganska förargligt.

Sanningen är nu att det för tillfället handlar om enbart primär överlevnad, jag ( och de andra bra människorna från helvetesgapet) måste komma därifrån illa kvickt. Sedan spelar det egentligen ingen roll vart man hamnar.. bara man kommer därifrån helskinnad.. jaja, någorlunda iaf. Lite kantstötta är vi nog allihopa men kämparglöden finns iaf kvar.

Har iaf försökt gå in för min nya teori, omvänd psykologi.. Istället för att vara sur, grinig och hata allt med jobbet har jag försökt låtsas som att jag fortf trivs, att jag är glad och i stort sett gamla vanliga Sofi... dels för att det är mkt bättre stämning på jobbet när folk är glada och trevliga mot varann än när vi snäser och stör oss på varann... hugger varann i ryggen, snackar skit osv osv osv.

Till slut kanske min hjärna tror att jag är glad.. iaf är det min tanke.

Iofs är jag väldigt säker på att jag kommer bli normal igen så fort jag byter jobb, det är i stort sett jobbet som tär på mig. Visst, lite annat har jag i bagaget men inget som jag kan komma på att jag lider av. Det är iaf värt ett försök ?

Har för övrigt bara 1 gång kvar hos naprapaten, vilket känns lite sådär jättetråkigt.. .men ska få ÄNNU fler övningar sista gången som jag kan jobba med mkt själv. Än så länge har jag 5 st, att göra varje dag!!! Menmen, man måste väll jobba lite själv också såklart .. för ens eget välbefinnande.

Funderar även på att färga håret mörkt igen, saknar min mörka hårfärg..antagligen .)

Har även bestämt mig för att följa med på nyårskryssningen, lite nervöst men sjukt pepp. Kommer bli så attans skoj! !

Puss o kram, ses antagligen inte på stan <3


RSS 2.0