vitt vin och en jävla massa hår

hejhej alla glada (jag vet att det bara är jeanette som läser mig blogg men de gör inget :P )

jag och anki fixade mitt hår igår.. nu är det lååångt =) ska fortsätta ikväll sen kalaset och vernissagen. Det är skoj att umgås med henne utanför jobbet, det va så länge sen vi gjorde saker bara vi två :)
Så vi hade en heldag kan man väll säga, möttes vid 12-tiden på centralen... gick o köpte håret, sen kollade vi snabbt i lite affärer och köpte varsitt par skor. Sen hem och handla mat och vin, sen tvättade jag och hon fick agera bär-hjälp (mohahha) sen började vi ÄNTLIGEN med håret vid typ 18-tiden haha.. bättre sent än aldrig :D
Men fy vad ont det gjorde,
ajjajjajj!

idag bär det av till sandsborg och fira kusin marcus som fyller år, ska bli kul o träffa småskitarna (fast dom inte är så små längre... ) och moster igen .)
Sen bär det av till gubbängen där Nova (en klasskompis från högstadiet) har vernissage. Ska bli  oerhört skoj där med, har inte träffat henne på jag vet inte hur länge :S

Men nu  måste jag fortsätta göra mig klar .)

pusspuss


ett nytt och ett gammalt sjukhus

har inte hänt så mycket idag.. hade lektioner på förmiddagen då vi pysslade med ett grupparbete som ska redovisas på måndag eftermiddag ... känns väl sådär ... allt va lite luddigt och vi hade lite svårt att bestämma oss för vad vi skulle skriva och hur vi skulle lägga upp det .
På eftermiddagen va vi på Ersta diakonimuséum... de va väll lite halvspännande när man väl var där, fick en broschyr med hem som jag läste och tyckte va intressant då.. konstigt.. de stod typ samma saker som tanten berättade men hon va lite halvtråkig sådär ,)

Väl hemma somnade jag när jag låg och myste me kissarna .) de va mysigt... men vaknade upp och va hungrig och insåg snabbt att det inte fanns mkt att välja på :S
fick bli havregrynsgröt.. billigt och bra ,) det kan man nästan livnära sig på... eller nä..

Imorn bär det av till Tyresö med Druttski... jag ska plåga Piffen :D hiihii
nädå.. vi ska ha så mysigt så!


nu fortsätter sjukhuset på tv, bra program det där :D

DolceGabbana och pringles

känns bra idag, hyfsat iallafall. '
Har inte mått dåligt en enda gång, eller gråtit heller för den delen.... eller jo nu ljög jag, Såg på sex and the city filmen (lyckades se hela den här gången, haha tredje gången gillt) och så grät jag fan hela filmen nästan :S

Hämtade ut mina glasögon idag, dom är SÅÅÅ fina .) provade dom när jag kom hem oxå men usch va snurrig jag blev :S tar ett tag innan ögonen har vant sig.. med tanke på att jag inte har haft glasögon sen jag gick i sjuan.. vilket är 8 år sen typ... menmen.. det går nog bra till slut !
Hämtade även ut paketen jag har beställt, ett från HappyHair med grejer till hårförlängningen jag ska göra nästa vecka (hihi)  och sen från Sparköp där jag har handlat lite julklappar och sånt (jag är tidig jag vet, men annars står jag där veckan innan jul och har varken tid, lust, ork eller pengar att handla för och de suger ju! )
Är såklart inte helt färdig ännu, men iaf halvfärdig.

Tänkte om jag skulle slå in klapparna ikväll.. men nån måtta får det vara!
Det är ju myspys sen närmare jul, när man tar nån kväll typ veckan innan och dricker glögg och lyssnar på julmusik! :)
asmysigt!!

Fick tillbaka första 2 examinationerna idag, fick G på båda :D det kändes grymt bra faktiskt
Imorn är det heldag i skolan.. eller först lektion på förmiddagen, sen ska jag, frida och denise luncha på nåt café och sen ska vi på Ersta diakonimuséum (vad det nu är för nåt....)

Jag skäms lite för inlägget igår, men ska inte ta bort det. .. för det var ändå något jag tänkte på och behövde få ur mig så det får va kvar.
nu är det efterlyst på tv, eller... TenstaNytt som vi säger ,)

ciao
ciao

(ps. Min lillebror ska till wales på 8 veckors praktik! UNGJÄVEL!!!!)


studiedag?

hur kan du undgå att se vad det är som händer?
hur kan du missa vart vi är på väg?
Jag är trött på att hela tiden ta hand om allt, trött på att vara den duktiga.
det skulle vara skönt med lite avlastning ibland, att inte behöva ta allt ansvar jämt...
och lite uppskattning skulle inte sitta helt fel heller för den delen.

försöker mig på lite skolarbete, men det går inget vidare... tankarna strömmar iväg på annat håll...

ska hoppa in i duschen, behöver vara ensam och gråta en skvätt



lately it seems like the distance between us is growing to wide

25 l. mjölk

hej hopp gummisnopp...
igår var det kursavslutning i skolan, vi hade knytkalas me massa mat och pyttelite vin.. sen vidare på en snabb-fika hos mormor innan det var dags för optikern.
Skulle göra undersökning för linser och ett par glajjor, vilket jag oxå gjorde...
syn-tanten va nog den otrevligaste bitchen jag träffat, fy fan! efter 30 sekunder va jag nära på att resa mig och gå... sen kom jag på varför jag va där, att jag hade fått vänta 2 veckor på tiden och att jag antagligen skulle få betala ändå så de va bara att sitta lugnt kvar och hoppas på att tantjäveln skötte sitt jobb trots den dåliga servicen.

va på jobbet idag, råkade välta ut en hel trave (5 backar) med lättmjölk på golvet, varav 25 av paketen gick sönder... halva lagret va fullt av massa mjölk :S fy fan!
Men de löste sig iaf, de tog massa tid att torka upp skiten men vad gör det då.. i brist på annat så:!

är på galet dåligt humör idag, kanske är pillrena som börjar verka eller så är det helt enkelt en skit-dag! '

bläbläblä

kanske skriver mer sen...

puss på tån

s-malm, ö-malm och ett rött öga

Händelselös dag i skolan... började med att jag, frida och denise skulle göra observationsstudie... vilket vi startade med frukost på ett café i skanstull... sen bar det av till nåt café på skånegatan där vi åt lunch och "observerade" folk som gick förbi... Vi skulle jämföra 2 olika ställen egentligen men vi va lite lata så vi valde att bara skriva om södermalm och folket där, och så fick frida berätta lite om hur folket på östermalm beter sig osv.
Maten va god för övrig, åt en panini som hette Nytorgsgatan. Kalkon,tomat, dijonsenap och mozzarella :P *mums mums*
Sen var det dags att bege oss mot skolan och eftermiddagens lektion, då kollade vi på en film som heter "ett öga rött" Tydligen är den ganska känd, själv hade jag aldrig hört talas om den men iaf så var den mysig. Både rolig, sorlig, fin med budskap på samma gång.

Skulle köpa ingridienser till spenat/feta-lasagnen jag ska ta med mig på knytiset på fredag, men fanns det färska lasagneplattor på Vivo? ICKE!
Ska fråga mamma om man kan använda vanliga, ifall man kokar dom först... borde ju gå... teoretiskt iaf :S

Vi fick det nya schemat för nästa kurs idag, inte det detaljerade riktigt men iaf vilka tider som gäller.. det är gaalet mkt egna studier. Går i skolan typ 1,5 dag i veckan :S resten är det bara hemma-jobb... hallå går vi distanskurs eller? Nä just det...
men rätt skönt ändå.. orkar inte riktigt ta mig till skolan alla dagar... så kanske e lika bra.

Nu är det dags för té.
Ikväll blir det köttbullar, potatis och champinjonsås. Vill du komma på kvällsmat?
:P får du inte haha

ps. jag o tjejerna va busiga, vi köpte ett paket cigg och skulle dela på... slutade med att vi rökte varsin och sen typ: blää.. fy... hur KAN vi? Nyktra?
vet för övrigt inte vart paketet tog vägen sen-- de märker vi.

så, NU té =)
puss o kram, ses på stan

några plättar, keso och en piff

usch vad jag är dålig på att blogga alltså, tur att jag inte livnär mig på det :S

För övrigt har det varit en halvsugig dag, började med att jag verkligen inte orkade upp ur sängen imorse... hjärnan sa: upp upp UPP!! men kroppen totalvägrade, de va mkt skönare att ligga kvar i en varm, mjuk säng med en snygg kille :) (john alltså, vem annars)

Sen var det allmänt tråkigt i skolan, som vanligt i den här kursen (den suger totalt)

Va i stallet efter plugget, det va typ höjdpunkten den här veckan iallafall... ute och sprang i skogen med Piff .) Drutten va oxå med på Helge (förresten; jag ställde in hans rykthink eftersom att du glömde... Vassego)
Så, förutom att de blev kallt om tår och fingrar så var stall-stunden lyckad iaf.
Det kom förbi 2 fjortisar på varsin dyr (säkert) ponny... och den ena sa om Piff; men ååååh va söööööt han eeeee, och så stark att han orkar dra så tungt.
*lol*
visste inte om jag skulle skratta eller vad, var iaf på väg att säga; men alltså...... det är ju lättare för hästen att dra än att ha nån på sig??
smart tjej haha

sen tog det en evighet att komma hem, det blir så när man bor långt bort från civilisationen (tensta ja.....stället Gud struntade i)
Väl hemma märkte jag att katterna fortfarande va instängda i köket, kylskåpet va vidöppet, disken stod kvar... ja.. ska jag fortsätta?
jag menar, HUR svårt kan det vara att som sambo hjälpa till åtminstonde lite?
Eller har jag missuppfattat det kanske?
Är det en oskriven lag att tjejen ska plugga heltid, jobba deltid, sen släpa tunga matkassar hem, städa, tvätta OCH laga mat??
+ att hon kanske vill ha tid/ork med en hobby säg tex. hästar?
Skitsamma egentligen om hon orkar ha en hobby och vad den isf. är...the point is :
VAD HÄNDE MED JÄMNSTÄLLDHETEN?

och just det, till råga på allt (förutom att katterna hade tuggat på typ allt i kylen, och resten va surt/smält osv) så får jag göra komplettering på en examination i skolan.. den lättaste dessutom (tydligen va den inte SÅ lätt)


till middag blev det som rubriken lyder; plättar med jordgubbsylt och keso .) katterna ska oxå mums mums till det ...

så.. nu kändes det bättre :)

c ya ,)


RSS 2.0