varmt

har gått runt och halvsvettats hela dagen typ, skitjobbigt. + att mitt hjärta har gått på högvarv konstant :S
känns stabilt. icke.

var ute igår, först träffade jag tess,annelie och nathalie (inte hon i klassen) på nåt ställe vid mariatorget där vi tog en snabb-öl i väntan på att Rocks skulle öppna.
Stannade där i kanske 1,5 timme (på rocks alltså) o sen gick jag, anki o john vidare till Göta Källare där vi träffade Rikard o en till från årsta.
Hade helt okej kul faktiskt,  blev sådär lagom rund under fötterna tills jag gjorde misstaget att gå in i rökrummet (trots att jag själv är rökare så tycker jag att det är ett MÅSTE att ha aircondition i ett rökrum, annars går jag hellre ut faktiskt) så efter det mådde jag så illa att jag inte kunde dricka mer. Vilket inte behöver vara negativt, mina 2 sista drycker var mineralvatten . Så gott!

jag och John blev fotade (varför ställer jag alltid upp på det?) och kommer hamna på Stockholms Finest hemsida www.finest.se
bilden blev ju faktiskt ganska bra, men ändå. Äkta fjortisfasoner att låta sig bli fotad liksom
"titta på mig haha"

Så idag har jag som sagt varit hemma och mått illa (självförvållat jag vet) +  att jag och killen har pratat igenom o löst tjafset från igår, ganska skönt att prata av sig och komma överens om att det var otroligt dumt och onödigt.  Och jag tar på mig ansvaret helt, det var mitt fel alltihop! 
Men vi e vänner nu iallafall och det är bara att inse att vi verkligen inte kan festa tillsammans, det blir bara massa bråk och det är det inte värt nånstans!

Nu är det dags för ensam mamma söker, innan parlamentet kickar igång :D
och imorn är det dags för praktiken igen (är ganska pepp, trots att det var lite småtråkigt första dagen)
får se det positivt, det kan bara bli bättre!

<3 puss

besegrad

om ni undrar varför förra inlägget blev lite kort så skulle jag egentligen skriva mer, men råkade trycka på nån knapp så allt försvann o sen var det inte mer med det.. tills jag såg nu att det hade skickats trots allt.
Strunt samma .)

Erkänner mig besegrad, sätter influensa-diagnos på mig själv nu. Efter 4 dagar med feber, tok-hosta, jätteont i kroppen, (huvudet dunkar så fort jag blinkade fortfarande) och blandad heshet med total röstlöshet under helgen så måste jag inse att jag nog är sjuk trots allt. Och att det inte är "en vanlig förkylning som man kan sova bort"
Att vara snorig och täppt i näsan skulle vara drömmen nu, för då mår man iallafall inte dåligt förutom att man kan känna sig lite omtöcknad och så men inget farligt.
Men som man mår under en influensa, oavsett vilken sort det är fan i mig inte kul nånstans!
Fick iallafall lite medicin från min älskade mamma igår, lite hostmedicin o propplösande (slemlösande)
så det känns lite bättre, provade att ta lite lite lite hostmedicin igår kväll (typ en kork, eftersom att jag är överkänslig mot morfin och sist jag tog en kork så sov jag nästintill konstant i ett dygn)
och trodde att jag skulle somna bra, hostade inte lika mkt men somnade inte heller. Tog 2 timmar innan jag somnade och sen vaknade jag efter 3 t. Helt klarvaken och vägrade somna om.
Låg o drog mig (försökte somna) tills kl. 5 då jag skulle upp, bara för att inse att jag aldrig skulle klara av att gå till praktiken idag.
Första dagen och allt :(
men däremot får jag se det från den här sidan att ifall jag skulle gå dit, och smitta ner alla :S
+ att inte kunna prata alls, ingen höjdare.
influensa smittar ju som sagt väldigt mkt. (luften, saliv/slem och bara genom att titta på nån känns det som)

Så det blir att vara hemma idag, undrar hur jag ska lyckas ringa till praktiken o säga att jag är sjuk. Vad ska jag säga? Hur ska jag säga? kommmer rösten att hålla?
Man skulle ha ett förinspelat meddelande på telefonen, som man bara kunde spela upp när personen i andra änden svarade. det skulle vara jättesmart!

Fundrar på ifall jag ska skicka mess till anki om att jag e hemma idag, så hon inte får en chock när hon kommer hit (hon ska bo här ett tag o flyttar över saker idag, tydligen så ska hon laga mat till mig också hiih, pik pik diska också vännen... du fåååår det)
bara jag inte smittar henne o john också.
Kan katter bli smittade av människo-sjukdomar?
visst det är ju inte samma grej men det borde ju ändå vara?

såhär dags är det ju inte så mkt bra på tv, eller nu har ju alla barnprogrammen börjat på disney channel osv. men när jag gick upp så var det inte mkt att titta på. Men fanns ett program som jag aldrig har sett förut som hette "hitta hem" (typ sveriges motsvarighet till amerikanska Djurpolisen) och handlar om djur som far illa och deras väg till ett bättre liv.
Avsnittet handlade om 2 omhändertagna (kamp)hundar, skriver kamp inom parantes eftersom att poliserna och hundförarna sa att hundarna hade "kamptendenser". Den ena fick de avliva för att den var aggressiv, men den andra blev omplacerad iallafall.
Sen var det 11 katter som de hade hittat typ i en husvagn som var full av avföring, kiss och utan mat o vatten.. tror att de klarade sig allihopa och blev omplacerade efter ett tag.
Blir så ledsen att folk kan göra så mot sina djur, satt o tokgrät under programmets gång och klappade min ena kisse. Lovade honom att aldrig bli en sån människa, att jag alltid ska ta hand om dom .)

nä, ska ta lite hostmedicin o se ifall jag kan vila några timmar. till en mer vettig tid att vara vaken när man inte ska jobba eller gå i skolan (eller ha praktik)

VG-barn, jag? haha neeeej

det gick hyfsat på redovisningen idag, fick bara beröm tillochmed .) förutom en grej jag hade skrivit, hade fått med ordet OCD utan att förklara vad det var.. och en i min grupp undrade varpå jag svarade: det kan jag absolut göra, men vi ska ju kunna det redan så tänkte inte att det var nödvändigt?!
men hon har inte riktigt alla kakor i burken heller så jag tar inte åt mig på ett negativt sätt heller.
Däremot när man skriver arbeten så ska vem som helst kunna läsa det och förstå vad det handlar om så jag antar att klasskompisen hade lite rätt iallafall.
Från läraren var det också positivt svar, hon tycker tom. att jag ska satsa på VG :S
tydligen så har jag POTENTIAL
typ
... eller så

håller på o lagar mat, panerad fisk, potatismos o ärter bjuds det på :)
sen att jag efter grillfesten i lördags har längtat efter att lyssna på gamla låtar, Ja, vi lyssnade på en westlife-låt och jag kanske inte behöver erkänna att John var mindre imponerad av att jag kunde den utantill haha
han sa typ: vad är det jag gifter mig med?
gör aldrig om det där!

:P
så nu passar jag på att lyssna medans han ändå inte är hemma, då får jag bestämma musik heeeeelt själv :D :D :D

skrutt: beklagar sorgen med kattungarna, det måste kännas hemskt för dig <3 och tack för tipset med tröja när jag vågar mig på spikmattan igen  ,) miss you sötkorv

puff: haha ja morfin e gräääjt haha, men jag är väldigt glad att det inte finns hemma alltför ofta. Eftersom att karln min har en tendens att proppa i sig lite för mkt. Och jag tror nog att jag inte skulle kunna låta dessa små piller vara ifred heller :S

på tal om ingenting så är jag skolledig i 2 hela dagar nu :D
så imorn blir det tvätt och städ (så det är fint när anki lyser med sin närvaro)
men kanske en sväng till en viss Piff på onsdag?
är du på Puff??


men nu gullungar, ska jag äta och kolla på tv lite .) varva ner eller nåt
(((varva ner är likamed trycka i mig massa godis o annat skit som vanligt)))

you know you love me, XOXO :P
(var bara tvungen)

morfin

puff: känns bra att det inte bara var jag som drabbades av eländet i lördags :P skadeglädje haha nä skojar bara. Hoppas ni hade trevligt på festen iallafall, tror nog han blev glad trots att du kom lite sent. vi skyller allt på connex, inte att det hade brunnit men att det var så dåligt med information om ersättningsbussar osv.
Ang träningsvärk fick jag en del, + att min rygg blev helt paj så kan kunde nästan inte röra den på hela söndagen :S lätt fixat med lite morfin, som jag iofs blev galet illamående och kräktes av men det onda blev mindre ont iallafall.
+ att morfinkänslan lägger sig i magen och ger en trygg känsla av att allt är okej, allt kommer ordna sig.
Den dagen jag föder barn ska jag vara helt väck på morfin, om jag får bestämma :)

lina: här får du ett inlägg till som du tjatar efter :P nä skoja bara vännen, det är klart jag skriver ifall det visar sig att folk vill läsa liksom ;) Hoppas ni får kul på festen som du skickade om på facebook... jag och karln gör ett nytt försök att hålla oss  nyktra, och då är det inte så överdrivet jättekul att gå på fest där man inte känner så många, så det är därför vi inte kommer. Ville inte skriva detta på mailet  som alla bjudna kan läsa (för det är betydligt färre som läser min blogg, alltså blir det mer privat ...:P)
men hoppas iallafall att ni får en underbar kväll, drick en cider eller vad som helst för mig vettja. :D

Har äntligen tagit mig tid och råd att köpa ny telefon till comviq-numret, så det är i bruk nu .) pikpik
köpte även en sån där omtalad spikmatta, eller qi-matta kanske det hette och ska prova den any day now.
säkert jätteskönt när man väl har vant sig vid den, men innan dess får man såna där schyssta prickar över hela ryggen = icke vackert!

borde verkligen skriva på uppsatsen men har verkligen ingen inspiration alls, ska liksom vara klart nu i dagarna och är inte ens halvfärdig :S
icke okej sofi, icke okej!

har fått en ny favoritlåt, en deppig sådan men det gör inget.. man behöver få vara sån ibland också!
Sia- breathe me
U N D E R B A R!!!!!

nä, ska gå o tvätta håret så är iallafall det klart att pricka av på dagens "att-göra-lista"


utan att veta om vingarna bär...

har galet ont i hela kroppen idag, kan inte böja ryggen alls och det liksom "hugger till" nere vid svanken :S
inte okej.. men det är sånt man får leva med.

hjälpte till på barnridningen i tyresö igår, helt okej men lite smått påfrestande för kropp och själ (för att inte tala om halsen som gjorde ganska ont efter ett tag)
när jag skulle hem så missade jag såklart bussen med 2 minuter, så fick gå nästan hela vägen till centrum innan jag gav upp och väntade in bussen. Väl framme vid gullmarsplan meddelas det att tåget EJ kommer stanna vid t-centralen eller fridhemsplan. punkt.
Ingen info hur man ska göra för att ta sig hem eller nåt, jävla connex.
trött och hungrig tänker jag att jag kan ta 1:an från hötorget till fridhemsplan och sen gå upp till stadshagen, för där borde ju tuben gå. Fick vänta 30 minuter! på bussen, sen när jag väl kom fram och tog mig upp stadshagen (nu hade det gått så långt så jag bara tokgrät hela vägen. Hade mått dåligt hela dagen och vart på väg att börja gråta flera flera gånger under ridningen osv så jag var på bristningsgränsen kan man säga.)
när jag gick förbi s:t görans sjukhus så tänkte jag typ
"kan jag springa in på psykakuten och få hjälp nu? är jag i tillräckligt dåligt skick?"
men hemlängtan vann till slut
väl framme vid ett stendött stadshagen inser jag att den stationen också är avstängd, jaja..
sen kom äntligen ersättningsbussen som tog mig ända till västra skogen för DÄR gick minsann tuben!
ringde mamma och var helt förstörd, men kändes skönt att iaf ha någon i luren som skulle märka ifall jag blev värre.
<det tog allt som allt 3 timmar att ta mig hem, för en resa som tar ca 1 timme utan gångvägen från stallet... >
sov sen väldigt dåligt och vaknade flera gånger av att ryggen gjorde ont.. men men..
jag kom hem iallafall :)

nu.. ska jag försöka hitta nåt att skriva om i arbetet, ska ju va inne denna vecka :S
får se hur det går
och imorn ska vi ha prov om lagstiftning osv, men det är jag inte alls orolig över.. hur svårt kan det vara liksom ,)

puss

just hold on to myself and don´t look back

är totalt proppmätt nu, tryckte i mig chicken nuggets och jumbo fries :) alldeles för mkt, kunde inte sluta äta *haha

har pratat med några i klassen idag, om att det är så mkt att lära sig och så stort alltihop. Det verkar som att de flesta andra är lika trötta som jag, man rannsakar sig själv och börjar tänka hur mycket som helst.
fick veta att minst 2 till OCKSÅ har gråtit varje dag sen terminstarten, skönt att veta att det inte bara är jag som har en djup svacka.
Sen kan man ju undra ifall det är värt ens tårar?
hade det varit ett jobb hade jag sagt upp mig direkt, eller sökt proffessionell hjälp för länge sen men nu är det inte så... alltså, det är ju inte så att jag gråter för att jag tänker på skolan direkt.., men man kan koppla det dit iallafall, att det är grunden... men det är iallafall skitjobbigt och jag längtar tills det går över!

måste verkligen börja skriva på uppsatsen också, har lite mer än 1 vecka kvar och den ska vara på MINST 5 sidor.. och den ska inte innehålla fakta utan mina egna tankar så jag kan inte kopiera (inte för att jag någonsin skulle fuska på det sättet) eller hitta info på nätet
det suger

är så trött på att gå runt hemma och vara ledsen så har tom. gått med på att jobba på ica efter skolan på fredag, sen ska jag hjälpa till i stallet med barnridning på lördag så det blir fullt upp :)

nä.. ska väll kolla lite på uppgiften och söka inspiration nånstans  kanske...
fråga lite vänner över msn (eller typ facebook) vad de anser om psykiskt sjuka personer

you know you love me
xoxo

(nej jag är ingen copycat jag lovar.. :P)

RSS 2.0