skratt och cider

träffade halva grabbgänget igår, bestående av rikard, kim och christian... resten vet jag inte vart dom är .)
Christian och hans band spelade på Big Ben, lät väl sådär om jag ska va ärlig... sångaren drog ner allt rätt hårt..  men christian va bra iaf :) vad annars!

Vidare till After där vi va dom enda gästerna fram tills typ 1tiden... aa.. hände inte så mkt där egentligen mer än att jag, anki o rikard bestämde att vi ska på Kiss i helgen, sen att jag o christian ska gå på muséum nån gång :) Cosmonova typ, hur tufft är inte det?
Sov hemma hos anki, orkade inte riktigt åka hem... nattbussen till Hjulsta är ingen barnlek direkt... man leker med döden brukar jag säga...
Vaknade 8.30 och typ: oj, då... skolan börjar nu... men... bara 5 minuter till (hihi)
anki kom in halv tolv o typ: Vad gör du här? är inte du i skolan?

Bus-sofi .)

Nu ska jag äta *mums mums*

kolla in  christian på myspace : www.myspace.com/feststudio

tjolahopp


besviken

alltså ärligt nu, varför håller han på såhär? ena dagen liksom: nej jag ska inte dricka mer, det får va nog nu! Jag ska bli nykterist på heltid blablabla skitsnack! Sen att JAG inte får gå ut o festa? eller, får får jag väll men de blir ett jävla liv! Sen vad gör du när jag ringer? Jo DU sitter på puben ?

haha va?
skämtar du med mig? Ska du börja ljuga och så kan vi lika gärna skita i allt, jag är TRÖTT TRÖTT TRÖTT på att bli ljugen för, trött på att alltid ta massa skit. Trött på att reda ut andras skit och ställa upp för andra men inte få nåt tillbaka!
Nu låter det som att vi har värsta sämsta förhållandet, men så är det absolut inte! tvärtom, jag har aldrig haft det såhär bra! Aldrig någonsin, men även där finns en baksida.
Det är inte bara dig jag menar med det ovanstående, det är allmänt. Att jag alltid får ta hand om andra utan att få må skit själv verkar det som. Det är bara andra andra andra hela tiden!

men jag kommer inte ringa upp igen och ifrågasätta, nej det ska jag inte! För jag orkar inte med en massa tjafs, så lilla Sofi sväljer allt och är bitter i hemlighet istället. Lilla konflikträdda Sofi, som aldrig säger emot nån. Som alltid får ta skiten vad det än gäller.... fyfyfyfyfyfy!

nej nu orkar jag inte skriva mer för stunden, men de va skoj iaf!

Det går för övrigt bra i skolan, jag har fortfarande inte rökt och ska med drutten till nåt stall på torsdag vilket ska bli skoj!

bye bye for now

over and out...

tisdag.. en vanlig sådan

OjOjOj, hade helt totalt glömt bort att jag hade den här bloggen :S där ser man.

Då kanske jag ska fortsätta med lite uppdatering, för det va ju ett bra tag sen jag skrev sist....

Jag och J bor fortfarande ihop, och vi är fortfarande lika puttinutt-gulliga ni vet sådär när allt bara är rosa moln och blommor överallt.
Vi förlovade oss för 2 månader sedan, hittade uuuurfina ringar (vitt och rött guld) när vi va på gotland i somras och så bestämde vi oss.
Bröllop väntar vi nog med ett tag iaf, några år eller så tills vi är rika och har råd.

Katterna mår jättebra, de har nu blivit över ett år gamla och jag har lyckats hålla dem vid liv *stolt*

Jag har tagit tjänstledigt från Ica för att plugga Omvårdnadsprogrammet på komvux (tjänstledigt på pappret iaf, Över min döda kropp att jag går tillbaks till heltid på de där skitstället... )
För övrigt har vi avklarat första kursen i programmet nu på fredag, och jag klarade mig genom galant... har inte ens blivit skoltrött ännu haha, nytt rekord på 4 veckor :D

Va och fikade med Lillis och Kiffe inne i stan ikväll, har inte träffat dom på år och dar... bokstavligt talat alltså... så de va kul o se dom igen .) hade nästan glömt vilka sköna snubbar dom är....

nu är det sovdags, så man orkar upp o plugga imorn (usch och fy... massa massa plugg...vi har trots allt läst en 100 poängs kurs på 4 veckor :S  (pretty tough HA)
 
natti natti, sov gott vakna torrt... det ska iaf jag göra :)

Gucci och Dior mjaoar oxå .P


RSS 2.0