you´re everything I need and more...

verkar som att det blir inkbash i helgen :) iallafall söndag, eftersom vi ska på bröllop på lördag (trodde det var imorn men... blir ju bra iallafall)
blir säkert roligt, har hört många vänner säga att de ska dit så det blir väll att man träffar på några där, alltid kul !
ska iväg till anki alldeles strax, vi ska fixa naglar och hår :D
Pimpad by anki 2009 liksom

har varit duktig idag, dammsugit och moppat + vikt in tvätten+ vikt in fint i älsklingens garderob, så han hittar plus att det ser snyggt ut när kläderna ligger i ordning .)
Allt för att slippa plugga haha, redovisningen om psykoser gick bra.. fast jag får komplettera lite grejer som jag hade missat, men det är inte hela världen..
måste inse att man inte kan ge upp så fort något inte går som man vill, har gjort det hela mitt liv.. aldrig lärt mig att kämpa för att bli bättre.
Satt och väntade på att ha coach-möte med lärarkandidaten när några i klassen sprang runt och busade, lyfte varandra och hade skoj (jag satt och tittade på, halvt sovande) när en ny klasskompis sa till mig "du är så lugn, jag önskar att jag också kunde vara sån"
jag svarade: "jag går på valium. det är nog därför"
jag ville svara "kul att det verkar så, då ser ingen att mitt inre består av KAOS KAOS KAOS KAOS"
lite som när solen skiner, då ser man inte molnen

förstår inte vad som är fel
solen skiner men jag ser bara grått 
jag gråter
gråter gråter gråter
för allt som är fel, för allt som är bra
ni ser mig le och skratta men
det är bara fejk
för jag vågar inte visa mitt rätta jag
vågar inte säga vad jag tänker
är rädd för att folk ska överge mig
att de inte ska tycka om mig
när de listar ut vem jag är
men vem är jag?
vet jag ens det själv?
det enda jag vet är att jag inte är
den jag vill vara

koppla

alltså, jag blir lite irriterad på folk som inte kopplar sin hund när de går i tunnelbanan... eller vart fan som helst egentligen! Det finns faktiskt lag på att hunden ska vara kopplad på offentliga platser, och det spelar inte roll hur liten och söt, eller stor men JÄTTESNÄLL den än är. Folk kan vara rädda, eller känna obehag. Den snällaste hunden kan få för sig vad som helst... + att ifall det är mkt folk, säg rusningstrafik, så är det ju en stor säkerhetsrisk för hunden också.
Visst, är man ute på ett fält eller landet, skogen eller privat mark så är det klart att hunden ska få gå fri, den ska ju också ha rätt till att sträcka på benen och springa allt vad den orkar.
Men, som sagt så menar jag typ i stan eller liknande.. där folk rör sig konstant, både hundägare och icke-djurvänner
Nej, jag tycker man ska koppla sin hund. Punkt slut

har inte så mkt mer att tillägga egentligen, är alldeles för tok-trött för att skriva nåt vettigt egentligen...
kanske ska säga att skolan går bra, eller det hoppas jag iallafall. Pluggar varje dag för att klara mig genom kursen, och har konstant ont i magen (känns som mensvärk, fast har haft det i typ 3 veckor nu...) vilket leder till att jag även mår illa ganska mkt.
nej, jag är inte gravid!
man kan faktiskt må illa ändå
Kanske är sympatigravid med min vän :D

så.. nu är det dags för att sova, så jag orkar upp o tvätta + plugga imorn (har skolfri dag, vilket egentligen betyder PLUGGDAAAG, för man gör galet mkt mer skolarbete när man är "ledig" än när man har lektion det kan jag lova)

Ska försöka få med älsklingen på tatueringsmässan i helgen (A) får se hur det går, skulle vara kul.. har aldrig varit på en sån faktist
o torsdag ska jag fixa naglarna och håret, eller anki ska fixa det på mig.. jag lär nog mest sitta där och se söt ut :)
måste ju vara fin och se presentabel ut på bröllopet på fredag
(nej inte mitt... eller johns heller för den delen...)


puss o kram

dräpande kommentar

var en sväng till fridhemsplan för att lämna kläder till stadsmissionen, kolla lite efter en outfit till bröllopet i slutet av månaden (nej inte mitt, haha) och handla på vivo...
Hittade urfin klänning (vit med rosa blommor, lång, smala axelband, ursnygg) remsandaler (också vita, liten klack, jättesöta) samt en rosa väska. och allt för bara 360:-

måste se ut att vara en givmild person för inte mindre än 2 gånger (+ en säljare för 3) stannade mig och ville att jag skulle skäna pengar till organisation jag aldrig har hört talas om.
den första avfärdade jag med ett stressat "har tyvärr inte tid, men tack så mycket och lycka till!"
den andra stannade mig genom att ställa sig framför och vägra flytta på sig, snackade nåt om några björnar som blir piercade genom näsan för att sen få en tråd dragen genom hålet som tydligen ska tvinga dem att dansa...

samtalet gick ungefär såhär;
försäljare "hej, du ser ut att vara en riktig djurvän"
jag: "njae, det vet jag inte riktigt.... beror på vilka"
försäljare "har du hört talas om blablablablablablablablablabla?"
jag: "neeej... det inget som verkar bekant!"
försäljare " vi är alltså en organisation som arbetar för att blablablablablablablabla osv..... och vill undrar ifall du skulle vilja hjälpa oss genom att skänka ENDAST 3:- / dag.. det blir alltså drygt en hundring i månaden"
jag "oj, nej tack det har jag inte råd med...."
försäljare: "inte ens hundra kronor i månaden? det har ALLA råd med"
jag: du, alltså jag har studiebidrag på drygt 8000:- i månaden, och räkningar + skulder på nästan 15.000:- VARJE månad, så JAG har verkligen inte råd! !!
försäljare: okej, då ber jag om att få önska dig en fortsatt trevlig dag.
jag: tack så mycket, detsamma. och lycka till

samtalet hade ungefär slutat efter första meningen, då jag hade svarat något dräpande typ; Nej, jag hatar djur!!
eller "oj, den var söt... skulle passa urbra som päls till vintern :)"
haha
inte för att jag tycker så naturligtvis, jag älskar djur!
men ville bara ha lite stake nog att säga ifrån för en gångs skull!


Har ju utlovat bilder på massa saker, men har inte lyckats föra över dem från telefonen ännu :(
nya mobiler ni vet, aldrig förstår man sig på dessa ....
så är det iallafall, har tänkt tanken och försökt men icke lyckats.

ska dricka lite té nu, puss o kram ses icke på stan

ledig helg <3

Ä N T L I G E N blev det den efterlängtade helgen :)
har spenderat den framför tv:n med ett och annat dator-avbrott (variation liksom)
var en sväng till affärn och sen förbi tobaken för att hämta ut paketet från cdon <3<3<3
så nu har jag plöjt igenom 4 avsnitt av Gossip Girl, jag har sett dem förut men det spelar ingen roll.. hur tokbra som helst iallafall"
En grej med cdon däremot, är att istället för att skicka allt i samma paket så kommer jag få sammanlagt 4 försändelser :S
1a var med kursboken, sen nu 2a, sen en till med en cdskiva av Lene Marlin, och sist det jag har bokat men som inväntar releasedatum...
Är det inte billigare och mer miljövänligt att skicka allt samtidigt`?
som på H&M tex, där kan man ju välja ifall man vill ha allt i samma paket, ifall något inte finns i lager..
Jaja, CdOn tycker säkert att det är JÄTTEBRA OCH EFFEKTIVT

Träffade Biritus och Nasse i rålis igår, var på väg hem från jobbet och promenerade eftersom att det var så fint och varmt o sen ringde jag Biritus för att kolla ifall han händelsevis var på plats OCH DET VAR HAN nämligen :)
satt där några timmar och hade jättetrevligt!

Ang. gotlandshelgen får vi se när den blir av, hade planerat en särskild helg och kollat av med bröderna så att de kan båda två och vad tror ni herr Storebror gör?
JO, han bokar in en maskeradfest på lördagen! Taskig stil... då får vi boka om, inte för att det är världens grej men ändå- Svårt att passa in en helg som funkar för alla oss syskon :S

Lina: gossip girl boxarna kostade 279:- för säsong 1 och 2an minns jag inte, men kanske någon hundring dyrare... finns på cdon.com

Har bestämt mig för att börja på gym igen, kan hjälpa mot min förstörda rygg kanske :S
så ska kolla runt lite vad det är för priser osv som gäller på olika ställen... stor chans att jag hamnar på SATS igen, de har otroligt bra valmöjligheter.
Personlig tränare, individuell och gruppträning, vissa center har tillochmed vattengympa hur tufft är inte det?
sen behöver jag kanske inte nämna de fräscha lokalerna, oerhört trevliga och kompetenta personalen!



puss och kram, ses på stan ((men icke nu när det är för varmt.... ))

för trött

har inte skrivit på ett tag, men kan bero på att jag varken har haft lust, tid eller ork att göra det på senaste. har haft fullt upp med att jobba typ varje dag, och sen umgås med killen en stund innan det är dags för att sova.
Anyway, nu är jag iallafall här och kan passa på o skriva av mig lite.
Hade ett litet tjafs med en kollega igår (ett litet= vi skrek och kallade varandra  både det ena och det andra, jag smällde i dörrar och stammisarna på krogen tvärs över gatan hörde alltihop)
För att göra en lång historia kort så har det varit lite konstig stämning ett tag, det har liksom legat tjafs i luften och igår rann droppen över...
Trots att jag fortfarande är arg på fanskapet så måste jag erkänna att det kändes jääävligt skönt att få ur sig lite av det jag sa, har väldigt mycket mer att säga personen men låter det vara till nästa gång. Är ju dumt att bråka i onödan ;)

Jag saknar min piff, det är nackdelen med att jobba så mkt, förutom att man blir helt slut både psykiskt och fysiskt så har man inte tid att göra saker man tycker e kul...
Börjar skolan om en vecka, så då kommer jag antagligen ha lite mer tid över för roliga saker :D

Fick mail om att mina paket jag har beställt är på väg *hihi*
har beställt på cdon; gossip girl säsong 1 och 2, harry potter 6, en skräckfilm, en komedi, lene marlins nya cd, en skolbok och en pocket. Gossip girl 2 och harry potter kommer ju inte riktigt ännu utan sen när de har släppts i butikerna.

På sparköp beställde jag; 2 frukost set ( 2 koppar och 2 skålar, ett set var gratis men man måste ju ha minst 4 av varje) en nätdörr som man sätter vid balkongdörren, skitbra eftersom att mina katter inte får va på balkongen, nu kan vi ha öppet utan att oroa oss. .


Ett tips på dressing man kan ha till hamburgare (vi åt med kycklingburgare, friscobröd, ost, lök och sallad)
creme fraiche, curry och sweetchili sås. Skitbra blandning som smakar fräscht och gott.
Funkar säkert lika bra med vilket kött som helst.

nu ska jag börja med maten, det  blir bakpotatis, stekt laxfilé och skagenröra eller gräddfil med gräslök

you know you love me, puss

(( gucci o dior hälsar kattmjao ))

RSS 2.0