GLOOOBEEEEN!!! <3<3<3

Japp :) idag är det Ä N T L I G E N dags för årets absolut största event! Nåja.. falsterbo är nog större men skit samma, det är ÅRETS STÖRSTA EVENT för mig iallafall och det är ju vad som räknas right?
Ska träffa Skrutt om 2 timmar utanför globen o sen blir det hästar för hela slanten.
Idag är det islandshästar och typ Agriahoppning eller nåt.

orkade inte upp och tvätta imorse, det var så mysigt att sova. Har man så mkt kläder som jag har så behöver man icke vara rädd för att stå utan rena kläder kan jag lova!  

Nej gott folk, dags för sminket. (ja, jag har smink även när jag ska kolla på hästar i globen.. man vill ju se presentabel ut!)


Elle: åh saknar dig också gumman. Sjukt mycket! En helg i januari låter superbra, som det ser ut så har jag tom. en bäddsoffa som du kan sova på/i  :D (har provat, den är GRYM)
God mat, något gott vin.. kanske en utekväll.. typ nattklubb ,)
Säg till innan bara så att jag hinner städa *hihi*

smärta

så var det dags för tjej-veckan igen, vaknade upp med världens värk imorse som har ökat successivt under dagen. . . hur jag tog mig hem från skolan är ett mysterium med lite svaga minnesbilder, eftersom att jag inte hade ätit något under morgonen så var jag dessutom snurrig av det förutom värken och yrseln som tjej-veckan medför.

Satt på tunnelbanan och undrade lite för mig själv när nästa Situation Stockholm kommer ut när jag hörde någon säga; skulle ni vilja skänka en slant och hjälpa en hemlös?
fick upp plånboken och insåg att han dessutom sålde tidningen .)
självklart köpte jag en!
Han frågade även ifall han fick köpa en cigg, för han såg mitt paket och det var så länge han rökte mentol.
lite sött faktiskt
behöver jag säga att han fick en?
Så är det med mig, har jag kontanter så att det räcker till en tidning så köper jag gärna.
Mitt hjärta brinner för utsatta människor i samhället och jag vill bara hjälpa till så att även dessa människor ska få en dräglig tillvaro.

Filosoferade och kom på att egentligen borde de starta nån typ av blogg på Situation, typ så att de som vill får skapa en egen så att vi utomstånde kan läsa lite mer om deras vardag och tillvaro.
Säg att man måste bli medlem på denna sida och betala kanske 50:- i månaden för att kunna läsa alla bloggar.
Jättesmart idé tyckte jag. Och intressant.
sen kom jag på att det blir ju arbetstid för dem också, och då kanske 50:- /medlem blir för lite pengar.. men det beror ju på hur många som läser iofs.
+ att det isf skulle bli som ett extra sätt att dryga ut kassan för dem.
Jag skulle lätt betala 50:- i månaden för en sådan sak iallafall, den saken är säker.


Har legat på soffan i 2 timmar och försökt koncentrera mig på O.c, dior kom och la sig på magen också .) han är så mysig lille kissen.

Fick veta av läraren idag att utbildningen för att bli behandlingsassistent är på 1 år och finns på folkhögskolan, men förstod inte riktigt om folkhögskola och högskola är samma sak eller vad.
Får kolla upp det, för jag är väldigt intresserad av att plugga vidare till det.
Csn-berättigat är det också :D
typ, distans ifall det går?
för chefen lär ju icke bli glad om jag ansöker om ÄNNU mer tjänstledighet :S
iofs så vill jag inte börja plugga direkt nu, utan jobba ett tag och sedan fortsätta plugga om ett tag. Typ 1 år eller så.

imorn är det Globen :D
can´t hardly wait <3

puss o kram

äntligen bilder på nyinköpta klänningar

går icke att beskriva med ord, också från Gina Tricotfrån Gina Tricot. Ska ha den på avslutnings-jul-lunchen på skolan och sen på julafton såklart. Fin va :)

Jag lovar att lägga upp bilder när jag har dessa underbara ting på mig också .) men det är ett tag kvar så ni får ha lite tålamod :D <3

shoppingterapi

kursen verkar så rolig som jag trodde, lite kort om tid dock men det är inte mkt att göra åt.
Ska göra 2 stora examinationer, den ena ska handla om samtalsmetodik och den andra ska man fördjupa sig inom ett socialt område (olika typer av missbruk, kriminalitet,hemlöshet,kvinnomisshandel samt barn i behov av hjälp)
har lite svårt för att bestämma mig. . antingen läkemedelsmissbruk, kriminalitet eller kvinnomisshandel blir det iallafall. .
+ att vi ska göra 4 studiebesök som vi ska skriva om.

Fick mess från sötnosen Anki idag, om att det är personalmöte på tisdag. . här är man förberedd liksom, när jag jobbade på willys så fick man veta det 1 månad i förväg :S lite skillnad mot nu. . men det ska nog gå bra.
Har skola på eftermiddagen så jag får väll åka hem däremellan eller gå runt på stan lite och titta. . svårt att fördriva 4 timmar iofs.

Spanade in 2 klänningar på Gina igår ju, men de godkände endast kredit-betalning och mitt kort vart ju stulet förra veckan. Men eftersom att lönen kom in idag så gav jag mig själv godkänt att åka och kika i affärerna iallafall (hihi)
behöver jag tillägga att jag köpte båda två?
because I´m worth it

nu blir det dags för mjukiskläder och börja med maten, john fick bestämma fiskpinnar med mos (och så köpte jag hem Brieost och salta kex för att fira vad som helst)

puss och kram

smygpyntning

har inte gjort så mkt vettigt idag faktiskt.. kollat på några avsnitt av O.C, vart en sväng förbi fridhemsplan och handlat lite och sen var jag tvungen att smygpynta lite hemma också :)
men inte så mkt, bara adventsljusstakarna, gardinerna och lite tomtar och lite krims krams.. hade bara en lampa till julstjärnorna så måste köpa det i veckan, sen måste jag fortfarande inhandla glitter och en plastgran .) sen är jag fit for fight
Jo, satte upp ljusslingan på balkongen också, blev lite förvånad över att ingen annan har gjort det ännu.. förra året började grannarna redan i början av november liksom.

Men såg att min ena faster smygpyntade redan förra helgen så jag är inte först i Sverige iallafall :D
Och så kommer jag faktiskt inte ha tid i helgen, så jag fick dispens av mig själv.
det är ju Globen Horseshow i helgen :D
ska dit på fredag e.m och hela lördagen, sen ska vi åka o handla på willy.s på söndagen jag o gubben o sen blir det 1:a adventsfika hos oss med svärmor.

Är galet pepp på kursen som börjar imorn, socialt behandlingsarbete. Tror den kommer vara grym, skönt att ha en rolig kurs som slutspurt också liksom.

Nä, nu blir det nog en kopp chocklad och macka + ett avsnitt O.c innan det är sängdags

anki; hoppas det gick bra i söndags på jobbet... förlåt att jag ringde dig så sent, jag hade ingen tidsuppfattning obviously. Hoppas att du inte vaknade av signalen. Puss

basse och roger; tack för en supertrevlig kväll, det måste göras om. Men då skippar vi shottandet HELT!!

john; du får en hälsning enbart för att jag älskar dig. Puss

julle; klappa lillpiff från mig


lycka

efter gårdagens början till psykbryt känner jag mig väldigt mycket bättre, jag vaknade upp imorse med en sådan där känsla ni vet; det kommer ordna sig, allt kommer bli bra.

Har firat glädjen med att söka lite jobb och skriva klar sista examinationen för kursen.. + att jag äntligen fick min diskmaskin såld :D
nu är min ekonomiska kris över, slipper panta fler flaskor .)
men sparar dem så att jag slipper freaka nästa gång pengarna tar slut *smart*

vill hitta på något men vet inte vad eller med vem.. något kul... som inte innebär att dricka té och kolla på O.C som iofs också är ganska mysigt men det har blivit lite för mkt av detta nöje på senaste tiden kan jag känna.


aj

sakta sakta
byggs det upp
raseriet
det arga
kommer smygande

sakta sakta
byggs den upp
ångesten
det onda
griper tag i mig

sakta sakta
byggs det upp
mörkret
som slukar min kropp

sakta sakta
tappar jag greppet
låter ångesten övermanna mig
jag orkar inte kämpa emot

sakta sakta
rinner tårarna
och jag låter dem rinna
för vem finns där att se?


försvarets materielverk

lyckades skramla ihop pantflaskor (hemma alltså, tänker ju inte gå ut o leta direkt haha) så att det räckte till 2 kattmat och 1 mjölk .) det känns tryggt haha

min 3telefon har varit avstäng några dagar, enbart för att batteriet tog slut och jag har helt enkelt inte tänkt på att ladda den. Så när jag väl har laddat och fått igång den så piper det till att jag har 2 meddelanden på telesvaret, jag blir såklart nyfiken.. men den som har lämnat de 2 meddelandena har inte sagt något vilket iofs är ganska vanligt. Tror inte att folk fattar att det är mitt telesvar när det typ är en låt som spelas och sen ett pip bara.
Iallafall så sökte jag på numret på eniro och fick fram att det var från Försvarets Materielverk dom hade ringt, mycket skumt.. vad vill dom mig liksom ?
jaja. . spelar man inte in något vettigt meddelande så kan man inte vänta sig att jag ringer upp heller!
så är det med det

nu ska jag fortsätta plocka undan lite, så att det ser någorlunda presentabelt ut. (inte för att vi någonsin har besökt men ändå, ni fattar grejen)
sen är det tvättstugan som gäller, shit vilken fredagskväll alltså.

kram

drygare än Yes

alltså jag blir så trött.. jag som ALDRIG (nåja, typ aldrig iallafall) tappar bort något har lyckats tappa mitt kreditkort! Min enda chans att handla mat och cigg fram till löning, det är nog ett tecken från kreditkortsguden att jag inte ska handla mer nu.. men ändå... jävligt kul...
får typ panta lite flaskor som en annan luffare för att kunna köpa mat till katterna :S
Använde det igårkväll o köpte cigg på pressbyrån, sen skulle jag handla lunch till john o lite potatis typ när jag inser att kortet inte ligger där!
*panik*
letar igenom väskan, går igenom varje blad i boken osv. . men kortet är spårlöst borta *ännu mer panik*
´+ att john står och är jättehungrig och jag typ: sorry baby, du får klara dig utan lunch idag... men ta mitt äpple vettja :) tanken var god iallafall.
Det var bara att knata till banken för att spärra kortet, tänkte att man kanske kunde plocka ut en slant från kreditkontot också men Icke, den gubben gick inte!

Jag hatar verkligen att tappa bort saker, fast jag tror att kortet har blivit stulet. frågan är bara när :S och hur :S
Litar ju på de i klassen, och det är enda gången som jag har lämnat väskan obevakad (från mina ögon alltså, mina klasskompisar vaktade ju)
Menmen, tur att jag hann spärra det iallafall, nu finns det ju inte så mkt kvar att utnyttja därifrån men ska nån ha mina kreditpengar så är det fan jag!

För övrigt så gick det bra på visningen igår, vi hittade rätt till att börja med (jag är sääämst på att läsa kartor, och har världens sämsta lokalsinne. Det kan nog vem som helst intyga)
och lägenheten var supermysig, jag blev kär direkt. Enda grejen är att den ligger på 8e våningen och jag är galet höjdrädd (balkongen var däremot 3 ggr så stor som den jag har nu :S men vad spelar det för roll när man inte ens vågar ta sig ut på den)
Men det finns lösningar för allt, ifall vi nu får lägenheten såklart..
får väll ta lugnande varje gång jag ska gå ut på balkongen eller nåt haha ... nä skojar bara
men man får väll sätta upp nån slags plast-vägg som täcker så att jag slipper se utsikten nerifrån iallafall.. + att då kan katterna vara ute där också. Bara de inte ramlar ner :S
*schmack, ingen katt kvar*

Nu har jag lite svårt att välja mellan att äta lite mellis och kolla på ett avsnitt O.C, städa, diska eller gå med grovsoporna så att det blir fint på balkongen :S
svårt

puss och kram allihopa
((ps. vill nån skänka eller låna mig pengar så blir ni mina änglar *pikpik*))

tänker

har kommit fram till att jag är bipolär i tankarna... pendlar från att vara djupt nere i botten till att ha 100 tankar på samma gång. Konstant.
Är säker på att det inte finns någon diagnos för detta, men det är ett sätt att förklara hur jag känner mig iallafall..
menar absolut inte att det är dåliga eller knäppa tankar jag har, men tänker på allt möjligt och kan varken sortera tankarna eller tänka klart dem innan det kommer nya.
Tänk er som man kan se på film, när det liksom snurrar och bara svischar förbi.  Eller när man själv snurrar så hinner man ju inte uppfatta vad man ser.. typ så .) eller nåt

Sitter och försöker vakna till liv med 2:a koppen kaffe, vill vakna tillräckligt mkt för att kunna skriva klart mitt projektarbete. Fick ju vissa punkter att rätta till kan man säga.. typ ganska mkt iofs :S
+ att det ska vara inlämnat imorn så att alla hinner få kopior innan kursen är slut.
Sedan är det bara 1 kurs kvar, sen är jag fääääärdiiiig!!!
Ska läsa socialt behandlingsarbete, är lite osäker på exakt vad den handlar om men vi har bla. 1 studiebesök på Färingsöanstalten inbokat.
Tror att kursen handlar mkt om missbruk, kriminalitet och hemlöshet och vad det finns för hjälp att få, vad samhället gör för dessa människor osv osv osv

Försöker skriva en liten rad ikväll efter lägenhetsvisningen :)
<3 puss och kram ses på stan

mamma: krya på dig (har sagt det förr men det kan inte skada att säga det igen)
anki: saknar dig, vi umgicks så mkt förra veckan så nu känns det konstigt att inte ses :S
john: tack för att du är världens bästa, älskar dig @-->---

grattis älskling, här får du

ankis födelsedagskväll blev lyckad, satt på Fridays östermalm och sedan vidare till Kelly´s. Det var länge sen jag skrattade så mkt och så ärligt, och nyktert dessutom.
Höll mitt löfte och körde på alkoholfria drinkar (smakade dock 2 klunkar av brorsans öl men det är en hemlis)
Vågade tom. trotsa min rädsla för att åka taxi själv, nykter. . . är lite småfjantig när det gäller sånt också, skit-töntigt jag vet!

Helgen förflöt som i en dvala, var helt slut på lördagen efter att ha sovit typ 3 timmar på Ankis soffa och sen kunde jag inte somna på kvällen så jag tog en sömntablett som däckade mig totalt... skit-smart när man ska upp 5 timmar senare för att åka till jobbet (men bättre att vara sömntablett-drogad och somna än att kanske inte lyckas somna alls :S)
+ att jag hostade, snorade och hade lite feber.
menmen, måste man så måste man.
Har inte haft feber sedan igår dock, men halsen är fortf. inte riktigt med och jag är snuvig osv. Ni fattar.

Imorn ska jag och hjärtat åka till farsta för att kolla på en lägenhet, vill flytta! det är så sjukt svårt att få lägenhet så det är ett stort steg på vägen att ens få komma på visning liksom.. man får vara glad för det lilla


Mamma har fått en diagnos också, virus på balans-sinnet.. vilket typ var det första jag tänkte att det kunde vara.. men är glad att det inte är något värre.
*krya på dig mamsen*

 

anki´s födelsedagskväll <3

så var det dags för ännu en i kompisgänget att fylla år, denna gång är det Ankis tur (eller otur?) att bli 23. Skickade ett mess tidigare idag och skrev: uppå en enkel tulipan på bemärkelsedan jag har den äran att gratulera, välkommen till min ålder. You´ll love it!
*hihi*
tyckte det var lite sött faktiskt...

så nu är det dags att fira födelsedagsbarnet och det görs på Friday´s östermalm, ska alldeles strax bege mig inåt.. dock blir det nyktert för min del men det behöver ju inte betyda mindre roligt :)
..... eller?
plus att de har suuuupergoda drinkar där, även alkoholfria. sådeså!

Har inte blivit av att lägga in bild på tatueringen, dels vill jag inte ta kort när den inte är i toppskick + att jag inte har nån sladd till mobilen :/
men det är inte värsta grejen, måste ändå fylla i den (tatueringen alltså.. ) för det har lossnat färg så det ser helt tokigt ut :S

nä... nu har nagellacket torkat och det är dags att finjustera outfiten (med andra ord; byta väska, rolla bort eventuella katthår och ta lite parfym)
kanske måste bestämma mig för vilka skor jag ska ha också :S
på tal om skor så "råkade" jag beställa 3 nya par igår (från skopunkten såklart, ta 3 betala för 2.. annars hade jag nog nöjt mig med 1 par eller 2 haha).. som motivation till att skriva klart projektarbetet typ...
ursnygga stövlar alla 3 paren, svarta med mer eller mindre klack ,)

men nu... skutt skutt

you know you love me ,) <3


I don´t believe you ,)

I don´t mind it
I don´t mind at all
It´s like you´re the swing set
and I´m the kid that falls
It´s like the way we fight
The times I´ve cried
we come to blows
And every nignt
the passion´s there
So it´s got to be right
Right?
No I don´t believe you
when you say don´t come around here no more
I won´t remind you
You said we wouldn´t be apart
No I don´t believe you
When you say you don´t need me anymore
So don´t pretend to
not love me at all
I don´t mind it
I still don´t mind at all
It´s like one of those bad dreams
when you can´t wake up
It looks like you´ve given up
You´ve had enough
but I want more
No I won´t stop
´cause I just know
You´ll come around
Right?
No I don´t believe you
when you say don´t come around here no more
I won´t remind you
you said we wouldn´t be apart
No I don´t believe you
when you say you don´t need me anymore
So don´t pretend to
not love me at all
Just don´t stand there and watch me fall
´cause I, ´cause I still don´t mind at all
It´s like the way we fight
The times I´ve cried
We come to blows
And every night
the passion´s there
So it´s got to be right
Right?
 


RSS 2.0