tant-bajs, öl och McFeast

andra veckan på praktiken avklarad, där flyter det på som det ska.. vissa tanter är medgörliga och andra kletar bajs på väggar och golv haha.. vad ska man säga... :)
Var en sväng till staren igår efter praktiken, träffade bira nasse och sen kom anki en sväng.. det va massa annat folk som vi tydligen kände men jag orkade inte riktigt anstränga mig för att vara trevlig direkt..
Jag har mina vänner och behöver inte ha fler tack så mycket !

Det blev en tidig kväll iallafall, kommer inte ihåg när vi gick jag och anki men vi hann iallafall till McDonald´s och äta och ändå var jag hemma till halv 1 :D
Så det var en lugn kväll..
Pratade lite med john, han har fått tillbaks sin telefon nu så nu kan jag ringa och terra anytime *mohahaha*
borde gå till affärn och köpa kattmat, det var helt slut :S stackars kissarna..  men tror dom klarar sig en stund till .. 

Skrutt vill att jag ska följa med till Globen Horse show idag, men vet inte riktigt.. bara tanken på att vistas bland så mycket folk gör mig nervös.. jag var ju nära på att svimma förra året för att det var folk överallt och jag klarar inte det.
Är så rädd för att få panikångest när jag är där :S
men tror inte att hon förstår det, eller jag vet inte...  jag har inte provat att säga det så.. aa...
nää, skippar nog det.. kan kolla när det går på Tv i dec. istället .. i lugn och ro och utan massa folk runtomkring mig.

borde åka till stallet i helgen men är totalt slut, det tar på krafterna att ha praktik har jag känt :S med tidiga morgnar och sena kvällar ..  får bli att åka ut på fredag, när jag är ledig istället. .. lång tid kvar men vad ska man göra liksom :S
jag kan ju knappast ta ledigt från praktiken för att åka ut till stallet :S nejnejnej.. de funkar ICKE !

men nu måste jag nog ta mig till affärn, så att katterna inte blir alltför arga :S
hejhej

en släde, en piff och nyponsoppa

vart i stallet idag, red först en lugn sväng på piff och sen red vi för att hämta en släde borta vid bommen... de va kul.. jävla fart på piffen på hemvägen när han såg att den andra pållen hade tempo.
Lite obehagligt först, eftersom att jag inte visste hur pass isigt det var under snön men gick alldeles utmärkt, lite slirigt ibland men satt kvar iallafall...

på hemvägen pratade jag med anki i telefon och hon ställde en fråga jag inte riktigt har tänkt på innan men svarade iallafall... ska inte gå in på vad det var för fråga men den fick mig att fundera iallafall, är detta egentligen vad jag vill?
hur länge kommer jag orka kämpa för att det ska hålla?
är jag kär i kärleken och tankar på framtiden, är det värt att kämpa för?

(nope fortfarande inget rött besök--- -- - -)

nu ska jag ut med soporna och sen äta toast me nyponsoppa :D
och imorn jobbar jag hela dagen med mamma och anki, det ska bli skojjskojjskojj!

@-->----

vintergardiner, dementa tanter och massa tvätt

så, nu har första praktikveckan tagit slut, och jag har faktiskt ändrat uppfattning om stället.. visst det är fortfarande mkt "dö-tid" men jag har börjat ta lite mer ansvar och stå på lite egna ben så att säga. ska få 2 alldeles egna tanter att vara ansvarig för :D visserligen de som är mest medgörliga och snällast men ändå... huvudsaken är att jag blir godkänd iallafall!

Håller på och tvättar för nuvarande, och har tvättat och satt upp vintergardinerna.... de är vita med stora guldstjärnor, väldigt fina.

Vad har hänt annat i mitt liv sen sist? ja.. John har deklarerat att han har "flyttat ut" och är numera skriven hos sin mor igen, lika bra det med tanke på att han kommer hit typ 1-2 gånger i veckan ..
Tog inte beskedet så hårt först, för han ska fortfarande betala halva hyran och hälften av räkningarna (något jag iofs tycker känns dumt med tanke på hur lite han faktiskt är här, men samtidigt MÅSTE jag ha dessa pengar för att klara mig :S Funderar på att skaffa inneboende men J vill inte att det ska bo nån kille här och jag känner typ inga tjejer som är intresserade... och jag vill helst inte ha nån jag inte känner här :S )
Sen stod jag och tänkte på det här när jag va i tvättstugan (man hinner fundera lite grann medans man står där) och att han "flyttar ut" känns som ett steg bakåt, vad är nästa steg? bruten förlovning?
Och han är så orolig för att JAG ska göra slut, jag menar.. vem är det som anstränger sig? Vem är det som sköter allt FORTFARANDE???
Jo, det kändes som ett slag i magen bokstavligt talat och jag fick den där oroskänslan i hela kroppen: Tänk om Vi är på väg neråt? i en svacka? eller ännu värre, om Vi är på väg att ta slut?
Jag vet; världen går inte under för att kärlek svalnar, det händer hela tiden världen över. ... men ändå!?

och sen när han kommenterade att "fröken röd" inte hade kommit ännu trots att jag sa att den bör vara på ingång och han var /är? orolig och började dra upp de där med att han minsann inte är redo för barn ännu och blablabla, jag förstår hans argument självklart, jag vill inte heller att mitt barn ska växa upp med föräldrar (läs pappa) som mår som vi (läs Han) gör!
Men om nu så är fallet (inte för att jag tror det på något sätt, har ingen anledning!) eller om det blir så inom en snar framtid så kan han ändå liksom inte skylla på mig att det blev som det blev.
Han vill inte att jag äter Piller och anstränger sig inte heller så värst mycket när det gäller skydd... vi är ganska dåliga på det I guess... jag tänker lite som: har det inte hänt förr så lär det inte hända just nu heller!
Vi kommer att få en bebis när vi är redo för det, end of story.

På tal om annat satt jag mittemot Elita Löfblad idag, ja... ni vet?

Imorn är det Piff-dags :) jag saknar min lilla fluff-boll :)
och just det, snön lyser vit på taken... endast katten är vaken :D:D:D
nu har mina ben domnat bort, från knäna och ner :S inte skönt.. ffyfyfyfyfyfyfy

puss och kram ses på stan....

en piff, en vän och hundra kilo regn

så va de dags för stalldag igen .) va ute imorse (nåja, förmiddags iaf) med Drutt. Började som vanligt med kaffe.. sen tog jag och Piff en ridsväng ut i regnet och blåsten (fy fan va kallt det var... och blött!!) både jag och piff blev laaagom blöta (hade som tur var gått över till vinterstövlar som jag trodde skulle va vattentäta.. men ack ack...) men trots det var vi ute typ en timme.
Sen när jag kom tillbaks till stallet var det dags för kaffe (ja, igen) och försökte tina upp och torka... lagom tills jag slutade huttra så skulle vi ut igen och ta en skritt-tur med några av de större hästarna...
såklart fick jag den större... men snälla...  han va typ 3 meter hög!!!!!!!



nej nu ljög jag bara, ingen häst kan va så hög... men stor va han iaf!
det regnade och blåste fortfarande, och mörkt va de :S men vad gör det då? Man ska härdas som det sägs.

och nu e jag hemma och har gjort iordning lite mat för kvällen :) ska försöka få i mig det, är för trött för att tugga typ haha... rätt skönt ändå att komma hem efter en heldag i stallet.. skönt med dusch och träffa kissarna...
lite ensamt utan J dock.. det känns extra mycket saknad när man inte umgås!
(ja, jag erkänner.. jag saknar honom tillomed när han är i rummet brevid :S )

men imorn är det praktik :) det ska bli kul.. ser däremot inte fram emot att inte få sova ut förrns i mitten av nästa vecka :S

ha de gött
vakna törrt

Ångest-Koden

jaha, då har man haft sitt livs första ångest-attack då, fy fan!
Nu förstår jag verkligen hur folk som har/haft sånt känner sig, nu kan jag verkligen sätta mig in i situationen och känslan.
Det är bara så typiskt att det skulle hända precis när jag va på väg till skolan, fortfarande peppad att sätta igång med pluggis-imagen :(
menmen, det får bli nya tag imorgon helt enkelt.... får förklara för min lärare att jag faktiskt VAR på väg till skolan och inte bara sket i det ....

Annars då?
Jo min kära lillebror åkte äntligen (för honom) iväg till Wales på 6 veckors praktik. Lyllo honom!
Jag och J firade 4-månaders förlovning i måndags (fan va snabbt tiden går) Vi har nu vart tillsammans i 9 månader och allt känns totalt underbart!
Vi har börjat planera bröllopet men inte riktigt när det ska ske, ingen brådska... jag ska ingenstans :D

nä... nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på sex and the city... borde som vanligt plugga men.. vi får se hur det blir med det!

ciaociao

RSS 2.0