jobb-maraton

så va första dagen på en låååång arbetsvecka avklarad... nu återstår endast 18 dagar kvar innan nästa ledighet.
Jobbar för mkt? JAG? haha nej då.. absolut inte!

Dagen förflöt utan problem annars, några sura kunder här o var men det är inget ovanligt direkt... efteråt handlade jag på Vivo (mohahaha... bojkotta Ica)
På hemvägen stannade tunnelbanan mellan rinkeby och tensta (ovanligt va... hm) då va de några fjortisar som hade öppnat nöd-dörrarna i ena vagnen så tuben stannade såklart, och åkte sedan vidare till tensta med öppna dörrar.. spänning på högsta nivån.
idioter de finns alltså.
Fanns det verkligen inget annat att göra för dem liksom?

jaja, kunde ju vart värre... nån kunde ju ha skadat sig eller jag vet inte vad .

Blev mysigt mottagen av katterna när jag kom hem, de tycker inte om John så när vi e själva (jag o katterna) så e dom jätteglada :)
Såg en mysig film ikväll, den hette crazy in love, med bla. Josh Hartnett.
Han spelar en autistisk kille som träffar en halvknepig och crazy tjej... den var väldigt söt faktiskt.. men inte sådär tjejigt söt.. killar kan oxå sen den! .)

haha Dior sitter i fönstret o försöker titta ut, problemet e bara att jag har dragit ner persiennerna *mohahha*

nä.. dags att sova kanske??




myskalas

så blev det söndag och påsken snart avklarad.
Blev rätt mysigt hemma hos mormor o morfar igår ändå, med dricka och god mat....
vann 50:- på en trisslott (jippi nu är jag rik haha)

fast de bästa va nog att J hade kommit hem när jag gjorde det, kom hem alltså.. så vi kramades och gosades en stund innan vi somnade .. kollade på en halvt obehaglig film som handlade om en psyko-snubbe som kidnappade kvinnor och höll dem fångna i nån slags grotta typ.. och våldtog dem osv.
(nej vi såg inte slutet för vi somnade båda två, vilket va synd för jag ville se hur de slutade... men kan tänka mig att alla flickorna överlevde och att de tog fast skurken.. precis som såna filmer ska sluta)

Så nu på morgonen har jag inte gjort så mkt, diskat och plockat ordning i skafferiet på téhyllan (ja, jag har en hel hylla för té och kaffe ,)
nu ska jag se om jag orkar gå igenom garderoben.. . . försöka bli av med sånt jag inte använder...  Problemet med mig är att jag fullkomligt ÄLSKAR min garderob och mina kläder.
Att slänga bort saker gör mig ont i hjärtat.. på allvar!
eller, slänga gör jag inte egentligen... det är alldeles för traumatiskt för mig... ger antingen bort det till nån vän (dock inte många som kan ha mina små kläder ...:S )
eller skänker till typ stadsmissionen (så går intäkterna till stockholms hemlösa, mkt bra idé)

Jag är väldigt mkt för välgörenhet när man vet vart pengarna går, och när man vet att pengarna SÄKERT kommer dit de ska.
Tex. Ronald McDonald (de små bössorna man har vid kassorna på McDonald´s) går ju till att bygga nya familjehus för familjer vars barn är långtids-sjuka...
WWF går ju till att hjälpa utrotningshotade djur, djunglar o sånt.
jag är mkt för att hjälpa speciellt djur, som djurhem och liknande.

inte för att nån läser den här skiten ändå... menmen.. tidsfördriv är väll aldrig fel .)



påskafton

så vart det ännu en påskafton att avverka i mitt liv... Spenderade hela gårdagen med att ligga på soffan och halvsova typ, men idag blir det äventyr ser ni. Ska nämligen hem till mommo och moffa och äta påskmiddag som alla andra påskar....
"spänning på häg nivå"

och idag kommer mitt hjärta hem <3 *längtar*

Vaknade imorse och märkte att jag är sugen på att träna,det är nämligen så att jag har kort på SATS men är väldigt dålig på att använda det i perioder, vissa veckor kan jag gå dit 4 gånger och sen kanske det dröjer 2 veckor innan jag pallrar mig dit igen.
Det är inte för att jag hatar gymmet, absolut inte!
Men jag är väldigt lat när det gäller att ta tag i saker, samt gå upp på morgonen (ÄLSKAR att ligga kvar och snooza.... ) och nu när J har flyttat hit så blir det ännu svårare, för nu finns det ju verkligen  N Å N T I N G som håller mig kvar o min varma, gosiga säng.
Men, idag SKA SKA SKA det bli av!
......... eller?

fast å andra sidan, när jag väl är ledig så kanske jag ska ta det lite lugnt istället? och träna de dagar jag jobbar?
hm.. måste prata med <jennie om detta; hon brukar komma med bra svar !

anyway; Glad Påsk på er Alla .)


långfredag

Skönt lugn dag... alldeles ledig vilket känns väldigt bra med tanke på hur mkt jag jobbar annars.

börjar komma in i rutinerna som sambo också, trodde det skulle vara svårare men allt har gått jättebra hittills... Det känns så mycket mer vuxet nu, vårt förhållande alltså.
Sen kan man ju fråga vart gränsen mellan "kap" och "toffel" dras, tex. imorse hade vi bokat tvättid (båda två) men J va jättetrött så jag tog på mig ansvaret att tvätta allt... visserligen var det mesta mitt men ändå...
Nästa gång är det hans tur, sådeså!

För övrigt händer det inte mkt i min lilla värld, har degat på soffan med katterna hela dagen... ska se om jag lyckas lägga med en bild på dem...
gucci och dior heter de för övrigt, snart 9 månader gamla.

Skulle vilja hitta på nånting ikväll men vi får se hur det blir med det... borde spara mina pengar istället, iaf om jag ska ha råd att följa med på Linas födelsedagskryssning :S Att vara sambo är dyrare än vad man tror.

Såg annars en bra film precis, just like heaven, med bla. reese witherspoon och mark buffalo.
handlar om en tjej som råkar ut för en olycka och hamnar i koma, men hon vet inte om det utan hennes ande lever vidare liksom, och hennes lägenhet hyrs ut till en kille som hon får kontakt med. Det är bara han som kan se och prata med henne, och de blir typ kära i varandra och sen får ni veta resten... är inte så bra på att förklara sådär, men filmen är klart sevärd :) riktig tjejfilm, precis som jag vill ha det .

Nä, nu blir det nog några avsnitt av Vänner och en kopp té eller två.

återkommer senare....

(haha ena kissen, Gucci, sover o drömmer... så sött....rycker i tassarna)

RSS 2.0