confused..

jag tror ingen förstår hur många tankar som cirkulerar i mitt huvud just nu.. ringde upp mamma för en stund sen och vi pratade typ 45 minuter, varav jag tokgrät kanske 30 av dom. . . hon ville att jag skulle komma dit istället men jag svarade att jag inte vågar gå utanför dörren, sen att jag inte vågar vara hemma är en annan sak :S dubbelt-trubbel!

vet inte vart jag ska börja eller hur mkt jag ska berätta, kanske lika bra att hålla allting inom mig istället, som jag brukar göra.. då slipper man blanda in personer som inte har något med saken att göra + att man slipper vara orolig för att folk som inte ska läsa gör det ...

inte för att så många läser men endå. . . man vet ju aldrig.
kan datorer vara buggade? 
vet ju att telefoner kan vara det iallafall, det var bla därför jag avslutade samtalet med mamma... sen när jag stod i duschen fick jag för mig att nån hade satt upp kameror som följer varenda steg jag tar :S
och tänkte typ: shit, nu ser dom mig naken ! bäst jag hoppar ur...

funderar på att kolla på nån film.. frågan är om jag klarar av det, att följa med i handlingen :S är rätt nervös, vet inte varför... kanske börjar bli paranoid? jag menar, vem och varför skulle bugga min telefon, min dator eller sätta upp kameror och hålla span på mig?
det är ju inte så att jag håller på med skumma grejer? eller olagliga saker överhuvudtaget för den delen, herregud jag vågar ju knappt gå mot röd gubbe eller fimpa på marken för att jag är rädd för att åka fast!

shitl, jag hoppas bara att allt ska lösa sig.. J fixa det där så slipper vi polis-besök!


psykologi och apornas armé

nu var det ett tag sen jag skrev igen, antar att det inte händer så mkt i mitt liv.., eller jo, det händer fan alldeles för mkt för att hantera så då är det bättre att tränga bort det istället...
Läser psykologi i skolan i 1,5 vecka till, trodde det bara skulle vara våran gamla klass först för det var så några på uppropet.. sen dundrar det in 20 negrer och typ: ahr dehtta syckology? yaman... eller nåt liknande. Snacka om apornas armé *haha* (man har inte roligare än man gör det)

Fick en till kommentar av en närmre klasskompis idag, hon tyckte att jag är stark som orkar stå ut med "allt"... och jag svarade tappert; Tack, det ÄR skitjobbigt och vissa stunder vet jag allvarligt inte hur jag ska klara det men kärleken övervinner....
behöver jag skriva att jag blev helt gråtfärdig och tänkte typ: syns det så väl hur jag mår? Hur skulle det vara om jag inte pallade mer?

och sen fick jag en stark längtan efter piffpuffen, så jävla skönt att va i stallet och bara glömma alla problem och skit... det suger att jag inte har mer tid för det!

På lördag ska jag och J åka till Kista och sen till stan och shoppa :D Det är iallafall nåt jag är bra på.. . . . .

Nu.. matlagning och sen försöka skriva på ena examinationen!
ps. Gucci och Dior hälsar


en tjorv, en skrålla och daim-kaffe

har precis kollat på saltkråkan, tjorven och skrållan :) så jävla bra alltså! Jag är helt förälskad i skrållan, hoppas att min unge oxå blir sådär annars vill jag inte ha nån!
jodå, det vill jag nog iallafall... om jag nu kan..annars blir det svårt.
Jag och mamma har kommit fram till vilken sorts mormor hon kommer bli, hon kommer bli en sån där som köper allt jag behöver och som tokhandlar massa kläder och sånt... och hittar hon typ en fin dress eller body så kommer hon köpa en i varje färg och storlek, så att barnet kan växa i den och variera färger efter humör :D
snacka om att gå händelserna i förväg.. jag kanske måste bli gravid INNAN vi börjar planera massa grejer... hmm.. kan va en bra idé.
Men ingen brådska :)

nu är det dags för jag vet inte vad, borde dammsuga och vika tvätt men det är SÅ mycket roligare att bara slappa :S
jag kommer iallafall aldrig bli nån bra hemmafru, lika bra ! !

ciao  ciao

RSS 2.0