du ser lite pluffsig ut!

"Men det är ju du, jag kände knappt igen dig. Du har blivit så plufsig... du måste ha gått upp massor i vikt!"

Alltså, först och främst börjar jag med att fråga; Vem och framförallt Varför säger man så?

På fullt allvar?

Detta hände idag när jag precis kommit tillbaka från lunchen, och var dessutom lite halvrörd efter våran tysta minut för offrena och deras anhöriga i Norge efter fredagens tragedier. Sen får jag höra en sådan kommentar? Från en karl jag inte har sett på 4 år, vilket jag inte är alltför ledsen över. Dock, jag räddade situationen lite snyggt (...eller?) genom att fråga vad han gjorde nu osv. Utan att lyssna på svaret såklart. Varpå han nämner lite lätt att han FORTFARANDE Dj:ar på Viper och dessutom att "du borde kika förbi när vi öppnar igen". Jag skrattar lite falskt och säger; "jag? hm... nej, inte riktigt... Men, ha det så bra"

Vet dock inte vilket som är värst, att han sa att jag såg pluffsig ut och antydde att jag är fet. Eller att han jobbar kvar på samma sunkställe, och sysslar antagligen med samma sak som Då. M.a.o ligger med dj-kåta småflickor på 18-20 år. Medans han är närmare 40 vid det här laget?

Hm, ja detta var sannerligen en upplevelse. Det ironiska i det hela är att Julle (min mest trogna läsare och mamman till mitt blivande gudbarn <3) skrev igår att jag borde blogga, och att det var ett tag sen... varpå jag svarade att jag inte har något att skriva om. Och så händer detta! Som en skänk från ovan (inspiration)

Behöver jag tillägga att dagens träningspass (f.ö det första på 2 veckor :S ) blev snäppet hårdare än vanligt, och Ja, jag kommer ha träningsvärk imorn vilket är ungefär grejen med det hela. Ett bevis på att man tränat åtminstone någorlunda lagom. På gymmet har de tv-skärmar man kan titta på medans man cyklar, springer eller vad man nu gör. Platt-tv såklart, vad annars... Kanske är det därför det är så dyrt på SATS? Så att de ska ha råd med massa ny utrustning osv. ?

Anyway, på skärmarna visades 4 program.. Gossip girl, debatt, något matlagningsprogram samt friidrott på Eurosport. Jag fastnade för det sistnämnda och Det slog mig hur smärta och muskulösa killarna var medans tjejerna var nästintill anorektiskt smala! Muskulösa absolut, men både revben och höftben stack ut och de hade det där typiskt anorektiska utseendet. Nu fattar jag ju att de antagligen inte har det, för då hade de nog inte orkat tävla i så höga klasser... men ändå, det kändes ju inte bättre för oss halvfeta plufsiga normala människor som bittert försökte ta oss igenom ÄNNU en minut på cykeln!

Imorgon blir det fika med Jullis och mini-julle-i-magen efter jobbet -<3

För övrigt så är nu gotlandsbiljetterna bokade :D Ska ner och introducera karl-sloken för familjen <3 om 2 veckor bär det av.


RSS 2.0