Lycklig

har haft en kanon-dag på jobbet, inte stressat överdrivet... inte bränt något... inte glömt något i jäsen.... hunnit med allt och tom. hjälpt Pelle att fylla på F&G :D

( nåja, hjälpt och hjälpt förresten....men jag plockade iaf upp lite och bidrog med trevligt sällskap, och det räknas väl? )

Jag har kort och gott haft koll på läget!

Kom på mig själv med att vara extremt glad och gå runt med ett stort smile större delen av tiden, vilket fick mig att tänka efter och inse att jag nästan är helt nöjd med min tillvaro. Visst finns det en del jag skulle vilja ändra på, det finns det väl alltid? Men i det stora hela så är jag sjukt nöjd.. om inte annat för att jag är glad och tillfreds med mig själv, vilket jag inte har varit jättemycket senaste 2 åren.

Det har hänt så otroligt mycket med mig själv senaste året, från att ha tagit mig ur ett självdestruktivt förhållande där mina krafter nästintill var slut, till att börja må bättre och känna mig som en människa igen, till att hamna i en lång svacka igen, till att sakta men säkert ta mig uppåt... närmare ytan.... och lite närmare.... och nu är jag slutligen så nära toppen som jag tror att jag kan nå.

Jag kan knappt förstå att jag var så djupt nere i "diket" som jag faktiskt var, för seriöst; hur bra mår man om man i perioder inte äter, dricker eller sover utan bara sitter och tokgråter konstant? Utan någon vettig anledning egentligen? Tårarna bara sprutar utan att man tänker på det eller på något speciellt, de bara finns där, konstant.

Jag vet iallafall att jag inte under några omständigheter vill hamna där igen, PUNKT! Tyvärr finns det inga garantier för att man ska slippa det, men man kan försöka undvika det.

För övrigt har det varit en bra helg, bokade båtbiljetter till Ön samt flygbiljetter till Portugal :D *wieee*


han är tillbaka! =) <3

Kärleken är återfunnen!


..eller iallafall tillbaka för en månad framöver.

Äntligen har han kommit hem, som jag har längtat! Det är lite tokigt att man saknar någon så mycket efter så kort tid ändå. 2 veckor är ju ingenting??

Med sig hade han presenter från "landet i fjärran" som jag bara totalt envisas med att vägra uttala.

2 supersöta koppar, 2 supersöta klänningar, en supersöt topp och en supersöt burk med té :D :D :D



Var och tog en sympatisk ramlösa med mina huliganer innan derbyt i måndags, har aldrig frukat så mkt för mitt liv som jag gjorde då :S Först skulle man ju ta sig igenom en hel drös med skräniga Gårdare, och sedan någon timme senare en ännu större drös med skräniga Gnagare....

Utanför Råsunda var det fullt kaos, människor överallt! Lyckades fråga en snäll polis hur man tog sig till tunnelbanan med livet i behåll...

 

Helgens kryssning var totalt urspårad, behöver inte säga mer om den saken. Massa alkohol förtärdes, det sjöngs karaoke, massa pengar spenderades (pengar som jag för övrigt inte har.) osv.

Nu peppar jag istället för helgens bravader, tror att J<3 har planerat något hemligt på fredag... men man vet aldrig... Sen ska en vän fira sin 25-årsdag med Buffé på någon mongolisk restaurang (eller var det något annat)

Men först ska det jobbas i 2 dagar till, massa bröd ska bakas ;)

köss på er <3


jisses, en släng av bakis!

andra veckan på jobbet avklarad, och överlevd, ingen "sovmorgon" tagen (förutom den jag faktiskt har schemalagd ;)

börjar komma in i rutinerna mer och mer, samt lägga märke till folk runt omkring. . skvaller och sådant, börjar få ansikten på personerna det pratas om och förstå vilka som tycker vad om vem.

Var ute på X antal kalla (och goda) med några från jobbet igår, trevligt men kände mig inte riktigt bekväm vilket oftast resulterar i att jag blir blyg och inte säger mkt alls istället. Ingen bra grej, och absolut inget jag är stolt över.. en mindre charmig sida av mig med andra ord. Jag fattar bara inte grejen, på jobbet kan jag vara mig själv men så fort jag blir det minsta osäker så kniper jag som en mussla. Det är ju för fan samma människor där och sen?

Den vise mannen ( "JJ"Jsa några ord som etsade sig fast, att "ta mer plats och skita i vad andra tycker!" vilket iofs låter ganska vettigt....

Måste börja ta för mig mer, få lite skinn på näsan så att säga. Vad fan gör det om inte alla tycker om det eller mig, man kan inte tycka om alla! Jag gör det definitivt inte... Så, vad fasiken är dealen?

Dock kan det bero på att jag inte var helt klar i huvudet, hade sovit på tok för lite flera nätter i rad med mardrömmar osv vilket slutar med att jag får sjukt mkt ångest och nästan bryter ihop. Jag vet inte hur många gånger jag var sekunder ifrån gråten och tänkte att "jag skiter i det här och går hem, jag är ändå kass så vad fan ska dem med mig till?"

>> Tur att ingen såg mig, det kunde ha blivit pinsamt. <<

Men jag ska ta Den Vise Mannens ord på allvar, och verkligen köra på ... försöka iaf.

Ikväll ska jag på Schlager-kryssning med Mor min, kommer bli askul!

Återkommer med inlägg inom kort (läs: några dagar)



Veckans Hiss:

* Mitt jobb, för att man aldrig har en tråkig stund. Eller tillåts tänka för mkt på annat skit.

* Anki; bara för att du är bäst <3

* Att min älskling kommer hem om några dagar. Som jag har längtat och fortfarande gör.

Veckans Diss:

* Människor som måste trycka ner andra och försöka vara lite finare lite bättre för att inte hamna i skymundan. Det vore ju jobbigt om "den nya" gör det mkt bättre än vad man gjorde själv.



_________________you know I love you, XoXo_____________________


RSS 2.0