älskling jag vet hur det känns när broar till tryggheten bränns

Har överlevt hela arbetsveckan, det ni!
Sitter och har lite fredagsmys (fast nu är det ju lördag iofs.. ) med katterna och en öl för sånt får man göra på fredagkvällar!
För övrigt har väll kvällen inte varit så värst spännande, jobbade till 20.00 och det flöt på rätt bra, var lite mkt folk tycker jag och vi hann väll kanske inte riktigt med allt som skulle göras + att jag fick höra att jag var otrevlig och att kunden ville ha mitt namn så att han minsann skulle ta ett snack med min chef.
Är man otrevlig mot mig ((eller mot nån annan för den delen)) så tycker inte jag att jag har någon anledning att vara trevlig tillbaka, som man skördar får man så eller vad det heter.
nåja, lägger inte så stor vikt på denna kund då jag vet att han har en tendens att brusa upp sig och bli arg för minsta lilla när det gäller. Annars är han jättetrevlig och humoristisk.

Har betalat räkningarna och varvat ner med grekisk sallad och 2 avsnitt av Gossip Girl :D Så, det var typ min fredagskväll... i all sin spännande glans <3

Imorgon är det spelning och skivsignering på Bengans, ja inte jag alltså... men Magnus Weideskog såklart! Vem annars :D självklart kommer vi att vara på plats!!
Besök hans hemsida och lyssna på lite låtar för all del, han är GRYM jag lovar!
Sen att han är supertrevlig gör ju inte saken sämre!

http://www.magnusweideskog.com/blogg
På bloggen kan ni även läsa om onsdagens spelning och se bilder där jag, cisse och jannike är med. Vi är kanske inte anledningen till att folk kom dit men det kändes nästan så när vi satt där uppe vid scenen!

Efter spelning/signering ska vi ta en sväng på stan, aldrig fel att bränna lite mer pengar liksom *hiih*

Jag har lyckats få in nåt skit under knapparna på tangentbordet, eller punkt-knappen är väll mest drabbad.. man får liksom trycka flera gånger för att få fram själva punkten och det stör mig massor! jag som älskar mina punkter ju!!!

Kollade en sväng på Lilla essingens fanclub på Facebook nyss också, finns en diskussions-tråd som heter typ "ica-glenn skärp dig!"
mkt intressant läsning, känner mig ännu mer pepp på att jobba nu när man får dumma kommentarer tom. DÄR! men det är lugnt, vi har några kunder som är på våran sida och det känns ju bra. Ska man vara EXTRA trevlig mot dem nu för att visa att man verkligen uppskattar att de uppskattar oss?
svar ja! klart man ska.

men nu gott folk är det dags att knyta in, det är ju en dag imorn också :)
sov gott och dröm sött

you know I love you ;)

jag tar ett djupt andetag, andas in och slappar av.

imorgon kväll är det Magnus Weideskog som gäller för hela slanten, han spelar på O-bar kl 21.30 och vi ska dit efter jobbet, mycket mysigt att göra nåt med tjejerna från jobbet <3 Iofs så umgås vi ju på fritiden också (ja, den lilla fritiden vi har ... ) men det blir liksom lite speciellt ändå.

För övrigt så har det absolut inte hänt så mycket senaste veckan alls, har typ jobbat och sovit ibland.
Sov hos moster både fredag och lördag natt, supermysigt att umgås så mkt med kusinerna <3 tack för det.
Önskar att man kunde träffa dem oftare, men det blir lite knappt med dit när man bor så långt ifrån varann (
(( haha, stockholms-syndromet... ALLT som ligger på olika sidor av stan är långt emellan... så bortskämt ))
En annan sak som känns långt bort är mina älsklingar på Ön, ska ju iofs dit nästa vecka men ändå. . om jag nu har råd, lite knapert denna månad :S
Eller, jag TAR mig råd för dit ska jag!! Och hör sen.

I söndags var vi en sväng förbi Farsta centrum och jag inhandlade uppladdningsbara AA-batterier (spännande va) ett katt-data-spel och första säsongen av Big Bang Theory.. tänkte prova spelet ikväll, är egentligen till för barn men vad gör det?
Nåt kul måste man väll få ha här i livet, medans karlsloken sitter och spelar krigsspel med massa pang pang och skjutande så kan väll jag få driva ett katt-pensionat på datorn?

Basse sa: alltså, du vet att du har 2 riktiga katter va ?
mitt svar: meh, dom gör ju ändå aldrig som jag vill!

Planen för kvällen är annars; mat, tv, dator och té. Ja, förutom katt-spelet såklart :) Det bjuds på tacos och smultrondryck.


Måndags-panik

Det är något speciellt med måndagar, man tror att man ska vara uppvilad efter helgen och peppad inför arbetsveckan som väntar men Icke!
Det är tungt att gå upp på morgonen, och när man väl kommer fram till jobbet så är det bara gnäll, backstabbing och skitsnack som gäller. Jag blir så trött på det, kan man inte bara få komma till jobbet en enda gång och kunna tänka; fan va kul det här ska bli!
Nej det går inte, istället tänker man; shit, hur ska jag orka? Varför kan inte saker och ting bara flyta på? Varför kan inte alla bara vara vänner och arbeta som ett team istället för motsatsen?

Så har vi det på vårt jobb, hur har ni det på erat? Det är tur att jag har mina bästaste där, annars hade jag icke pallat. . . Då hade jag hellre gått hemma utan en krona att leva på än att vara kvar där. Slita för ingen uppskattning, hur mycket man än gör så är det aldrig tillräckligt, att vara alla till lags kan man ju försöka men kommer inte att lyckas med.

nä fy, inga bittra miner nu. Dags för att fixa kvällsmat och matlåda till imorn, ska försöka mig på raggmunkar.. det var evigheter sen och Anki har specialbeställt och tjatat i typ en vecka nu :P

puss och kram


långhelg .)

vill först och främst be om ursäkt för att jag inte har skrivit på länge, har helt enkelt inte haft orken att engagera mig senaste veckan :S varit mkt på jobbet och helt slut när jag kommit hem.

Igår var jag och mormor en sväng på willys, fick med mig massa roligt :) handlade för nästan 2000:- som jag alltid lyckas med när det vankas willys.. men å andra sidan så handlar vi där kanske var tredje månad typ. Hade nog varit bättre att typ "varannan-vecka-handla" kanske men det är lite knepigt att ta sig dit om man varken har bil eller körkort. Kan ju inte lika gärna åka kommunalt liksom, nej fy!

Ikväll är det hem till moster som gäller, john ska fixa nåt med hennes dator och så bjuds det på middag och mys .) Ska spendera dagen med att söka jobb tänkte jag, börjar bli dags att engagera sig!

Skulle beställa hem glödlampor och batterier (sånt är så tråkigt att shoppa i affär!) men förstår mig inte på alla olika benämnigar på lamporna.. fattar typ antalet Watt (40) , och storlek på sockeln (E27 och E14) men hur vet jag hur stor själva lampan är ? behöver ha hem små lampor med liten sockel, små lamppr med stor sockel och stor lampa med stor sockel. Typ.
Och jag är sådär dum också, bara för att jag inte fattar lamp-grejen så struntar jag i att beställa det andra.. haha.. bara för att jag blir arg liksom.

Nu blir det kaffe (en till) och lite frukost, ett avsnitt Gossip Girl kanske också.

ps. Såg förresten på Vampire Diaries igår för första gången, helt sjukt ju men väldigt bra :)



Veckans hiss:

* mamma kom med på miljonlotteriet, lyckohjulet. Grattis mamma! Hon vann dock inget med blev bundis med Hanna Graaf och ska tydligen finnas med på bild på hennes blogg. Hannas alltså, mamma har ingen blogg.

* har vunnit 2 auktioner på Tradera, vilket betyder att jag har 2 till böcker i min "bland tomtar och troll"samling <3

* Finalen i Melodifestivalen vankas Imorgon kväll <3 Vet dock inte ifall jag kommer kolla, har ju redan hört alla låtar både på delfinalerna och på radio konstant. + att jag och A ska ut på en alkoholfri kväll. Bästiskalas

Veckans diss:

* Lotta fortfarande på semester, tycker det är dags att komma hem nu... Jobbet är inte sig likt since you left!!


vinterkräket, rond 2

jag som sa förra helgen att jag aldrig mer tänker få vinterkräket, Well; tji fick jag. Det började redan på båten hem igår, och sen fortsatte det i bilen hem och sen var tionde minut hemma.. .helt värdelöst!
Jag som bokade om båtbiljetterna så att vi skulle åka samtidigt som storebror och sen kunna städa och ta det lugnt idag. . attans...
Jaja, inte mkt att göra åt tyvärr.. det får se ut som 7 svåra år hemma helt enkelt.. .

För övrigt har helgen varit mysig, har varit så skönt att bara ta det lugnt och umgås med familjen, vi har bestämt oss för att åka ner i påsk igen och stanna typ fredag-måndag eller så.
Och pappa sa att jag skulle få köra bil då :D Får väll se hur det blir med den saken, jag tänker icke köra om det är snö ute :S
Fick dessert-gafflar i guld med tillhörande tårtspade av styvmor och far, + ett halvdussin med kaffekoppar och fat. Superfint .)

nu ska jag gå och dö en smula

ta hand om er och bli för f*n inte kräksjuka!


RSS 2.0