fortfarande sänkt, magkänsliga läsare varnas!!

lyckades iaf sköta mitt lördagsjobb hyfsat, mådde illa och hade ont i magen men inte värre än så.. efter arbetstiden så skulle jag hem o vila lite innan jag skulle åka hem till moster o kolla på Melodifestivalen (vad annars :P) och på väg tillbaka dit så börjar jag känna mig illamående igen, försöker tänka bort det så att jag iallafall klarar mig ut till Sandsborg men sån tur har man ju inte.

Hann så långt som till Centralen när jag insåg att min plan skulle brista, tur att det finns toaletter som man kan utnyttja för en billig slant.
Visst tycker jag att det är dumt att man ska behöva betala för att uträtta sina behov men är man tillräckligt nödig (oavsett om det är kiss, nummer 2 eller kräk) så är det fan så värt pengarna.
Inser att det inte är någon idé att fortsätta så jag ringer och säger att jag har börjat kräkas igen och att jag inte är kapabel att jobba idag.. samtalet varar kanske 3 minuter och hinner precis lägga på innan det är dags igen.
Papperskorgar är fan underskattade, + att jag hann med tåget till tensta. Nytt personligt rekord gott folk.

För övrigt ska ni slippa läsa mer om min kräksjuka, förutom att jag är irriterad över att man blir så himla sänkt efteråt.. har inte behövt "tömma" sedan igår kväll men vågar inte äta något, vilket iofs är bra att man låter magen vila lite... har feber och helt matt i kroppen.
Har ont i ryggen för att jag har legat ner så mkt, men har inte ork att gå runt eller göra något...

Tvättstugan har dumma tider lediga så enda tiden jag kommer hinna tvätta innan gotland är imorn kl 7!! kan berätta att jag har missat/bokat om typ 2 pass redan så hela lilla toaletten är fullproppad med smutskläder :S Pch våra maskiner är så små, en proppad Ikea-kasse är typ 3 maskiner liksom.. så jag kommer få sortera bort det som inte är lika viktigt att jag hinner tvätta... fan att man inte har maskin hemma alltså, hade underlättat kolossalt!

Ska försöka få i mig lite yoghurt nu... tror min mage börjar bli trött på vatten, avslagen cola och kaffe (sistmämnda är kanske inte det ultimata för en halv-ledsen mage eller en uttorkad kropp men vad gör det då)

har för övrigt gått ner 2 kilo i vätska dessa dagar.. och febern håller sig kvar. 
puss och kram (smittfria sådana)


jobbig natt :(

för att fortsätta på titeln av gårdagens inlägg kan jag berätta att det blev det förstnämnda alternativet.. Första gången var framkallad, man brukar ju må bättre efteråt... sen har det fortsatt hela natten och nu under morgonen. I snitt 1 gång i timmen förutom några timmar inatt där jag var tvungen att göra det 2 ggr :S

Tror att jag måste erkänna mig själv drabbad av kräksjukan... och det var jättekul att ringa o sjuka sig imorse, chefen blev arg och det lät som att han tyckte att jag kunde komma o jobba iallafall.
Tack för den liksom, här sliter man arslet av sig och jobbar som bara den trots att man mår dåligt.. ställer upp i alla lägen, och vad får man för det?
Sura miner när man väl är sjuk och inte kan?
för det första är jag inte kapabel att gå någonstans överhuvudtaget just nu, och för det andra så skulle jag smitta ner alla andra och hur skulle det se ut?
Får stänga butiken för att alla i personalen ligger hemma med vinterkräket liksom!

Sen är det lite jobbigt att jag ska börja på nya "jobbet" imorn bitti :S
Tror inte att det ska vara någon fara iofs, mår lite bättre nu o tror inte att jag kommer kräkas nåt mer ... nu är jag mest supertörstig (vågar ju inte dricka lika mkt o fort som jag skulle vilja) och känner att jag är i stort behov av en dusch .. .
snart så, har några timmar på mig. . .

ingen puss o kram idag

att kräkas eller icke kräkas.. det är frågan

har mått pissigt hela dagen, är det inte ångest så är det något annat som spökar.. att man aldrig kan få må bra :/
Dagen har varit helt ångestfri ((mkt skönt)) men har mått illa, haft ont i magen och det har typ "åkt kana" hela dagen... därav titeln på detta inlägg.

Hade "introduktion" på nya "jobbet" idag och det gick bra .) trodde inget annat ... hoppas bara att det går lika bra i helgen och därefter... men det ska nog inte vara några problem.
Har lovat att vi ska kolla på kort på katterna när jag kommer på lördag, och sen ska vi följa med min moster och hennes barn till badhuset .. invigning av min nya bikini *yes*

trots att klockan bara är barnet så funderar jag allvarligt på att bege mig mot sängen... alldeles för trött för mitt eget bästa känner jag, och har faktiskt bara sovit 3.5 timmar inatt :S Då får man vara trött!

så, god natt gott folk.

veckans hiss:
Mamma- för att du äntligen har tagit steget i en bättre riktning (towards ICA ;) 
 
Linn- för att du fick jobb på berga .) Mitt gymnasium ju, som fortfarande ligger mig varmt om hjärtat.

Anki- för att du kan behöva lite pepp helt enkelt


Veckans diss:
Tätningen för mina fönster som är nästintill obefintliga (tätningen alltså, inte fönstrena) vilket gör att det typ är lika kallt inne som ute. Nästan iallafall!

att man aldrig har ork att städa när man väl är ledig.. . . .

att Icabanken har fått för sig att jag bor i Årsta och skickar mina lån-ansökningspapper dit, som rekommenderat brev med personlig utlämning. För att ändra adressen på Banken så måste man skicka in adressändringspapper vilket är lite mystiskt eftersom att jag fick Buffétidningen osv till mitt hem förut och helt plötsligt kommer det till mammas adress. Skumt!

god natt, krama en katt

morrn .)

*skålar med kaffekoppen*

ska alldeles strax åka iväg o ha snabb-möte med rektorn på Enskedefältets skola, skönt att det blir av  :) Dock har jag inte hunnit få papprena från polisen ännu, men det går säkert bra att faxa in dem så får de kommer.
Får se vad hon säger helt enkelt.
Efter mötet blir det vidare till jobbet, känns väll sådär...
gårdagen gick jättebra och vi var jätte-effektiva (jobbade morgon/dag) och jag bröt inte ihop förrns när jag kom hem.. vet iofs inte ifall det är bra eller dåligt :S
bra att jag inte bröt ihop på jobbet, men dåligt att jag överhuvudtaget gjorde det typ.

killen tycker att jag borde gå o prata med någon, och eventuellt bli sjukskriven någon vecka för att vila upp mig. . själv tror jag att det skulle vara skönt, men inte lösa några problem... Lär må lika dåligt när jag väl kommer tillbaka sen ändå så what´s the point?

Tror att det som funkar är att byta jobb, synd men sant! Byta miljö och bostad skulle inte heller vara helt fel faktiskt..
Ska bli skönt att åka till gotland nästa helg iallafall, slippa tänka så mkt och fokusera på mig själv även om det bara är över en helg.

nu måste jag åka, puss på er

rätt låtar vidare till final :)

jag erkänner, jag är torsk på Melodifestivalen... Big Time!  Jag erkänner också att jag under de 6 veckorna festivalen pågår (från första deltävlingen till stora finalen) spikar min kalender så att inget hindrar mig från att titta på programmet under lördagkvällarna ...
Jag kan på en gång erkänna att typ alla jag känner tycker att jag är skittöntig och att min sambo inte ens vill vara hemma när jag kollar på finalerna.

Men ändå, måste jag erkänna att I DON`T CARE!!! Sug på den du!

Kvällens bidrag var väll iofs inte sådär väldigt charmerande, förutom Erik Saade och Andreas Johnson som f.ö gick vidare till finalen .) fick rysningar i hela kroppen och blev helt pirrig .) DÅ gillar man vad man hör kan jag lova.
En annan grej jag gillade var under röstningen när det var gästspel från en teatergrupp med utvecklingsstörda och normalstörda medlemmar som sjöng Sverige ((Kent)) Då ville jag nästan gråta, så fint var det!
Dumt att mitt minne är kort som en tändsticka och att jag typ hinner glömma sakerna innan de ens inträffar ((öööhh..))
anyway, summan av kardemumman är iallafall att jag inte kan minnas vad denna teatergrupp hette. . . men det dyker väll upp på ett sätt eller annat.

Annars har dagen varit väldigt lugn.. har kollat på tv, suttit vid datorn, duschat, diskat och flyttat sängen så att den står i mitt riktiga sovrum... i det rummet där väggarna inte är tomteröda och där det inte blåser in genom fönstret så jag slipper frysa inatt <3

nu blir det té och nattmacka :) så att man kan sova gott, måste ju orka upp imorn o jobba min sista heldag på länge :D:D Även min sista helgdag ((iaf på Ica)) på ett tag

natti natti





upprörd x2

Det har gått bra på jobbet idag, har inte varit överdrivet stressigt eller några dumma kunder... däremot blev jag lite upprörd när jag fyllde på mejerikylen och av gammal vana läser baksidan av tetrapacken (typ mjölk, yoghurt, fil osv) och ser att det med stor text står "Sveriges mest älskade kossa fyller 60 år"!
Vaddå?

Så alla kor är inte lika mycket älskade? Betyder det att inte alla kor är lika mkt värda då också eller?
Och vi som säger att Sverige ska vara så himla jämlikt och att ingen ska vara mindre värd än någon annan! Bullshit säger jag, eller snarare Cowshit!!!
Hur tror dom att de andra korna känner sig nu då? De som jobbar och sliter dag ut och dag in, året om. 
När man mjölkar så har korna sina spenar i gummi-saker som suger och suger tills mjölken tar slut.
Snacka om att deras spenar är ömma, och ni kvinnor som snackar om att det är jobbigt och gör ont att amma.. och att tuttarna blir slappa och hängiga.
Tänk er då att de stackars kossorna blir mjölkade 2 ggr. om dagen, året om!! Där kan vi snacka hängpattar!
Och vad tror ni att korna får för det?
Lite kel och någon som masserar ryggen och klövarna efter en hård arbetsdag?
Nej minsann, det får dom ICKE!!!!

Så för sjutton gubbar tänk er för Arla som påstår att bara eran ko är mest älskad för det stämmer inte !

Jag slår näven i bordet och säger till alla kor därute; Ni är lika mycket värda och älskade, låt ingen annan trampa på er eller försöker få er att tro något annat. Ni betyder mycket för oss alla och ni förtjänar det bästa! All min kärlek till er <3

uppe med tuppen (typ)

go´morron go´morron go´morron!
Hur står det till ?
Själv är jag lite småtrött, småfrusen och småpepp på att jobba dagpass :) 

vill beklaga mig över att både kamerasladden OCH min almanacka är förlagda... känner mig lite naken, exposed, rädd utan almanackan, vill ju ha koll på allt som sker som jag nämnt förut.
Undrar vart de har tagit vägen?
Kanske dit alla saker man tappar bort hamnar... eller?

Har provat nya sminket idag, från Sheercover (mineralsmink) och det funkar jättebra. Första gången jag använder ett lite "dyrare" smink. Förutom typ Dior-makeupkitet jag har iallafall ;) 

Dags att fixa håret och slänga i mig ytterligare en kopp kaffe innan det är dags att springa iväg till tåget.




A: ... och allt som är bra med dig har du förmågan att glömma bort <3 Älskar dig och det vet du, puss


missat från helgen

missade inlägg från helgense festligheter.

Hade världens roligaste födelsedagsfirande i fredags, startade på Fridays (som utlovat) och ändrade planerna för att hamna på Harrys (som jag lovade att jag icke skulle sätta min fot på under kvällen men i brist på annat så fick man välja det stället som man fick plats på)
För er som inte var där kan jag lova att ni missade en riktigt kul kväll, har nog aldrig haft en så bra födelsedagsfest <3
Tack för alla fina presenter och tack för att ni kom allihopa. Jag älskar er gränslöst!

Fick detta i present; 1 kattkopp med tillhörande ask av lotta. 1 kopp från julle. Alpacka-sockor av skrutt o jokke. presentkort på Stockhome av danni. hårprodukter, presentkort på massage och underkläder av Anki, sonny, rikard, sara, danni, lina och hennes jocke.
Lisa hade också köpt present men på min inrådan lämnade hon den hemma så att jag skulle slippa bära .)

Presentkort på valfritt ställe av mamma, topp och läppglans av moster och barnen, brödlåda från tupperware av mormor (såklart, alltid tupperware)
reflex och tulpaner av ditte och gerth.
tulpaner och nedladdade + brända avsnitt på Big Bang Theory samt Gossip girl 3 av älskling.
Tror inte att jag har glömt någon men om jag har gjort det så ber jag om ursäkt, ni vet ju att minnet sviker när man blir äldre :P

På lördagen var det dags att fira mamma och det började med middag (eller typ, sen lunch) hemma hos mormor. Spagetti med köttfärssås och kladdkaka till efterrätt...
Sedan vidare till Jägarn för mammas hemliga överraskningsfest.
Där var det också kul, höjdpunkten var nog när Pelle går upp och sjunger "happy birthday to you" i ÄKTA Marilyn Monroe stil.
Tänk er att Pelle är typ 2 meter lång och krallig, massa tatueringar och en riktigt cool kille helt enkelt försöker se söt och oskyldig ut.

Det var SUPERKUL!!!

Cisse, Anki, Basse och jag drog vidare för att ta en drink på Storebrors jobb ((axess i gamla stan)) där storebror bjöd på UNDERBARA melondrinkar. Smakade ingen sprit alls men attan vad den tog.
meningen var att vi skulle vidare till East efteråt men vi bestämde oss för att åka hemåt istället.
Vaknade upp på morgonen med chipspåsen brevid mig i sängen och chips-smulor överallt :S

jaja, är man sugen på chips och trött samtidigt så får man göra vad man kan för att kombinera detta ;) right?

dags att äta .) Broccolli/majs-gratäng med ris. *mums mums*


kycklingkebab

idag har det varit en jobbig dag.. började med att jag försov mig till tvättstugan, eller nej det där var inte helt sant. Jag vaknade när jag skulle men orkade inte gå upp. Kollade på tv en stund innan jobbet och började gråta flera gånger när jag insåg att jag måste börja åka snart.
Var orolig för hur det skulle vara på jobbet, vilket stämning det skulle vara osv.
Visade sig när väl kom fram att jag inte hade något att vara orolig för, skönt.

Sedan förflöt dagen ungefär som vanligt, lite småmycket folk men hanterbart. . . helt plötsligt får jag panikångest-symtom :S
Svettningar, hög puls, yrsel och overklighetskänsla.. det var lite obehaligt faktiskt.. som tur var gick det över efter en timme typ, dock med lite hjälp.

det blir ändrade planer på fredag också, har mailat ut till några... det ska ju komma ganska många så anki får säga till hälften och så säger jag till resten..
vi lyckades inte få ta på nåt bord (haha no shit) så vi skippar middagen och festar järnet istället.
ett tag tänkte jag maila ut till alla att det är helt inställt så att jag bara kan lägga mig i sängen och sova bort kvällen.. men kom på bättre tankar, och det var faktiskt tanken på min outfit som fick mig på bättre humör.
Jag är en hemsk människa haha, inte så att "tanken på mina vänner" hjälpte mig, haha nej.. utan tanken på kläderna jag har valt ut.. pinsamt värre!
jag är inte ytlig ibland, nejdå!
Men det är väll självklart att jag är glad att så många vill komma och fira mig <3 älskar er (iaf er jag känner)

ska fortsätta äta och kolla på "paradise hotel"
puss och kram
ses på stan (eller lilla Ess)


RSS 2.0