härliga vårväder

vaknade vid 5-tiden imorse och insåg att det inte skulle bli sol idag heller :/ Vart tog våren vägen? det är nog en fråga som vi alla har ställt oss själva många gånger senaste tiden.

En annan fråga jag ställer mig varje dag nu är: Hur f*n kan jag vara så trött hela tiden? Mitt liv består av att jobba, komma hem och försöka äta, sen sova i lagom många timmar för att sedan vakna upp dagen efter och vara precis lika trött som dagen innan.
Man kan ju sova för mkt och för lite såklart, men har man levt med sin kropp i hela sitt liv så känner man den väldigt bra vid det här laget och vet att ens trötthet inte beror på något av ovanstående.
Men vad beror den på?
Kanske övergången till vår eller nåt.. för även om vi inte märker det så är våren på väg... iallafall om man ska gå enligt vårmånaderna ;)
Shit vi är snart inne på Maj, sista vårmånaden och har knappt sett de första vårtecknena :S
Känns lite instabilt måste jag säga.

Var på Postombudsträff i Tisdags, En slags utbildning/möte för oss som är postansvariga för vårat ombud och jag släpade självklart med mig Anki. Man kan säga att vi delar på tjänsten numera, för ingen av oss vill ha den fullt ut men vill inte rikigt släppa den heller.
Eller, hon vill nog inte ha tjänsten alls... men Jag vill, och jag anser att jag sköter den bäst och om jag ska dela den med någon så blir det Anki eftersom att vi tänker likadant och fungerar på samma sätt.
Anyway, Mötet var 3,5 timme långt med paus. De bjöd på kaffe,té, sodavatten, supergoda mackor, frukt och godis för den som ville...
informationen var intressant, vissa saker hade jag ingen aning om *oops* och andra saker var självklara.
Det var vi 2 och sen 3 till personer som kom från olika ombud, en av männen pratade som jag vet inte vad... han hade något att säga om allt och inget. Lite småjobbigt med såna människor ibland, medans jag helst vill gå vidare så att vi kan gå hem nån gång så skulle han berätta massa saker han hade varit med om och prata om hur det funkar på hans jobb osv osv osv
Släpp det och håll truten liksom!
Jag är inte intresserad, Ingen annan bryr sig heller!
Men han stal en muffin från en annan konferens fikabord och gav till mig, för att jag sa att jag ville ha en sån men inte vågade sno den själv....
Iofs så kastade jag den så fort han inte såg :S Får ju inte äta socker i veckorna
((sa hon som tryckte i sig småkakor innan mötet och sen en Daimbiskvi på fikat. Måste nu straffas genom att bara äta godis 1 dag i helgen))

Skulle även ha träffat Skrutt och hennes karl Jokke i tisdags eftermiddag, + igår kväll men var så sjukt trött :S
Förlåt för det, jag är ingen bra kompis :/
Visst, man kan inte rå för att saker kommer emellan eller att man är för trött för sitt eget bästa men det känns som att det blir så väldigt ofta när det gäller mig.
Så klart att jag inte har så många vänner kvar när jag aldrig har tid att underålla relationerna till dem!
Folk kallar mig toffel ibland, men det är ju inte så att jag träffar min karl speciellt ofta heller :S
Och när vi väl ses så är det inte så att vi umgås speciellt mkt heller :S
Honom hittar ni framför datorn, och mig hittar ni sovandes på soffan.

Men jag SKA SKA SKA bättra mig, eller jag MÅSTE MÅSTE MÅSTE bättra mig! Annars kommer jag att bli helt ensam för att ingen orkar vara med mig på MINA villkor.
Shit, jag kommer verkligen att bli ensam....en av mina värre drömmar kommer att bli verklighet.
Skärpning sofi, skärpning. Fokusera!

Julle och Lisa: tack för tipsen ang. fällor för inbrottstjuvar ;)

dagen efter igår 250410

Först och främst vill jag tacka för en kanonkväll igår, hade supertrevligt och jättekul .) den slutade dock lite drastiskt när jag fick jättemassa ångest och tankar som jag inte kunde hantera men allt ont har något gott med sig; kom ju hem i tid och innan jag hann dricka ännu mer ;)

Läste på Fejjan och i en persons blogg att personen i fråga tydligen är lite arg över att vi "lämnade henne i sticket" och att hon har sagt upp kontakten med oss för att "hon förtjänar så mycket bättre"
Ja, så kan man ju också se på saken.
Vi bad om ursäkt alla 3, visst kunde vi kanske ha sagt till innan vi gick och det var vårt fel absolut... Men att säga upp kontakten med vänner man har haft i flera år pga. en sådan i mina ögon struntsak är helt absurt!
Självklart är det okej att bli arg, det skulle jag också ha blivit... men man behöver ju inte överreagera?!
Men nog om det, tänker inte lägga energi på sånt.
Finns viktigare saker att bry sig om så att säga.


Enligt en stammis på jobbet så finns 3e säsongen av Big bang theory att ladda ner nu :D Snart snart snart finns den alltså på dvd :D Total lycka <3

obehag

Har varit en knepig dag... först och främst har tiden gått ALLDELES för sakta på jobbet, minutrarna bara sniglar sig fram och det var sjukt dålig stämning under morgonen. Efter lunch någon gång fick jag jätteont i magen, eller typ äggstockarna rättare sagt och kunde knappt stå för att det bara högg till... Visste inte om jag skulle ramla ihop av yrsel eller kräkas :S

När arbetsdagen väl var slut och det var dags att åka hem så fick jag sitta och vänta 15 minuter innan bussen kom! 15 minuter!! De ska gå var femte minut vid den tiden eftersom att det är rusning i hela fucking stockholm.. till råga på allt så är det galet kallt ute, det blåser och snöregnar för er som har missat det. När bussen väl kom så var den såklart tokfull så jag fick stå och typ hålla i mig i chafförens lucka och luta mig mot en äldre kvinna för att inte ramla. Kändes lite halv-stabilt måste jag säga.

I fridhemsplan köpte jag min älskade Chai-latte på Espressohouse, det var väl typ dagens höjdpunkt ;) Men såklart var jag tvungen att bränna tungan eftersom att lilla Sofi inte kan behärska sig och måste måste måste smaka på en gång fast hon vet att det är sjukt varmt!

Väl hemma så ser jag att har de satt upp lappar på alla portdörrar där det står att det har varit 2 inbrottsförsök bara idag! På Mellangården, bottenvåningen.. vart bor jag? Mellangården, på Bottenvåningen!!!!
Tur att vi har grannsamverkan som lyckades skrämma iväg tjuvarna innan de hann slutföra sitt uppdrag! Tydligen så det ett gäng pojkar på 15-20 år som har gått runt sista tiden och ritat små små kryss i portarna och markerat ut intressanta lägenheter :S *creepy*
Iofs så har inte jag något av värde hemma, jag menar tv:n är bäst före Juratiden och jag tycker synd om personen som måste bära den eftersom att den är tung...
Min mormors tv är nyare än min!
Jag har heller inga kontanter eller smycken hemma, har väl på min höjd några sönderslitna silverkedjor som inte är mkt värt alls.
Mina katter är faktiskt det mest värdefulla jag har, om något hände dem skulle jag aldrig förlåta mig själv.

Känns lite jobbigt att veta att jag kan ha haft inbrott nästa gång jag kommer hem dock, men man kan ju inte heller stanna hemma från jobbet av rädsla :S
De måste ju också ha haft någon form av kartläggning och koll på vilka lägenheter som står tomma under dagen... obehag!
På lappen i porten så råder de oss att skaffa säkerhetsdörrar, men det är ju inte så svårt att slå in fönstret på balkongen liksom.. då spelar det ju ingen roll vilken typ av ytterdörr man har eller hur.

Funderar på att gillra en fälla... men vet inte riktigt hur bara... kanske kan googla på typ "inbrottssäkra fällor" *haha*

puss


någonstans mitt i....


Hur ska man orka gå
när krafterna är slut
Vill fortsätta kämpa
men vägen känns för lång
Backarna är för höga
och hålen är för djupa
för att kunna ta sig förbi

Vissa stunder känns det
som att jag klarar det
andra känns det som att
jag är beredd att ge upp
här och nu

"ledig dag"

Precis hemkommen efter en natt+dag hos moster, började med att jag åkte dit efter jobbet igår kväll och möttes av ett glas rött och kladdkaka med vispgrädde :) + film (day after tomorrow)
Gick och lade mig alldeles för sent och sov inte alls något vidare, drömde sjuka grejer och vaknade flera gånger a panik av rädsla för att ha försovit mig :S
Kom dock i tid till "helgjobbet" och hann vila en stund på soffan innan lilltjejen vaknade.
Passade henne några timmar, gick väll sådär... hon var inte direkt på sitt bästa gulliga humör om man säger så.
När arbetspasset var slut (jobbade bara halv-dag) gick jag över till moster och åt frukost med dem, hjälpte moster att kasta skräp i mormors grovsoprum eftersom att deras är nerstängt och finns ingenstans att slänga skräpet :S
Det blev 4 vändor totalt!! Tur att det inte är så långt mellan Sandsborg och Årsta.
Tjuvkollade när moster körde, iallafall de 3 första vändorna... för att se hur man gör med gas/koppling osv. när man ska växla osv osv osv
Alltid bra att träna teori och praktik samtidigt i en lite mer naturlig miljö ;)

Bjöds på middag hos mormor och morfar, spagetti med köttfärssås och vitlöksbaguette :D *mums*
Jag drack vatten till maten men morfar tyckte uppenbarligen att jag skulle ha påskmust I maten :S Han "råkade" välta sitt glas så att hälften hamnade på bordet+golvet och resten på mig.
Tack morfar, älskar dig också!
Konstigt nog så klarade sig mitt vita linne :S fick mest på leggingsen och skjortan så det var ju tur.
Sen hamnade lite i maten också men det gör inget, man får inte vara kräsen. Vet ju aldrig när man får man nästa gång ; )

Efter middagen körde moster hem mig, det var snällt *hihi*
Var ju tungt att bära mina nya tillskott i tupperware-samlingen :P
Vi åkte en sväng förbi Bea/Ica kvantum i Svedmyra och jag inhandlade en bok och en magnet-kalender att ha på kylskåpet.
Kände mig måttligt glad då jag först blev påkörd bakifrån av en vagn, sen krockade jag med en karl som gick i full fart utan att kolla framåt, till råga på allt så trampade en tant mig på hälarna när hon absolut var tvungen att gå så nära som möjligt... för det fanns ju inte flera kvadratmeter att gå på, nejnej hon skulle gå precis hack-i-häl
på mig.
Observera att allt detta hände på vägen FRÅN ingången till bilen!
Man börjar ju undra hur människor är funtade ibland, eller allt oftare nuförtiden.

Nu har jag diskat och tryckt i mig en halv påse tutti-frutti och ska kolla om det går något bra på tv.. ..

Puss på er <3


morgonmys

sitter med kaffet i handen och tårarna rinnande, har tittat på Rachael Ray nu på morgonen och hon gästades av bla. Michael J fox som var där och pratade om sin organisation (Team Fox) som samlar in pengar till forskning om Parkinsons sjukdom.

För er som inte vet är Parkinson en sjukdom, eller ett tillstånd med långsamt tilltagande muskelstelhet och typiska darrningar.
Sjukdomen drabbar områden i hjärnan som har till uppgift att samordna kroppens muskelrörelser.
För att våra muskler ska fungera krävs en balans mellan de två transmittorsubstanserna dopamin och acetylkolin, de har motsatt verkan och det är därför de måste vara i balans.
Hos en parkinsonsjuk har denna balans rubbats genom att dopaminet har minskat.
Sjukdomen är för övrigt vanligare hos män och uppträder vanligtvis i 50-60 års åldern.

På programmet satt J Fox där konstant darrande i hela kroppen vilket självklart medförde att han pratade hackigt... det var berörande iallafall, och jag kunde bara inte hålla tårarna borta.
Att en såpass fysiskt sjuk människa ändå klarar av att kämpa för sig själv, sin familj och för alla andra som delar sjukdomen på något sätt.
Det är heroiskt!
Han är en legend!

http://www.michaeljfox.org/
Kolla gärna in hans sida!

Nu bär det av mot duschen, sen jobb och sen hem till moster där jag ska tillbringa natten! <3


kaffi å tvätt

Ville verkligen inte gå upp imorse, men ibland är man ju tvungen... vill ju ha rena kläder liksom :S nu är sista kläderna i maskinen och ska snart gå ner o hämta :) sen är det snabba snabba in i duschen och sen iväg till jobbet! Har precis beställt lite grejer från cdon, fick ju "superpresentkort" av mamma när jag fyllde år, 500:- som jag fick välja vart presentkortet skulle gälla. Man kan även dela upp summan, så jag valde www.cdon.com och www.lagerhaus.se :)
Så nu har jag beställt 3e säsongen av Gossip Girl, 2a säsongen av Big band theory, en pocketbok av Jenny Leeb samt en Yoga-dvd 3-in-1.

puss och kram, kanske skriver mer senare :D

längtan

har haft en sån sjuk längtan till Ön i två dagar nu, har tom. börjat tänka på gotländska :S Jag som inte ens pratar det liksom... galet!

Vet inte vad denna plötsliga saknad beror på men något är det, kanske att det börjar bli vår och då kommer snart sommaren vilket innebär att jag får åka ner dit. Har planerat in 1,5 vecka i slutet av sommaren och sen kommer jag eventuellt spendera midsommar där. Om allt går som jag vill förstås.

Men sommaren känns så långt bort idag, skulle vilja åka ner över en helg eller så bara för att stilla längtan. Får se hur det blir men det kan väll inte vara alltför svårt. eller? Det gäller ju bara att ha ekonomin till det (och hur svårt kan det vara EGENTLIGEN?) och att någon tar hand om katterna när jag är borta.

Är nyss hemkommen från jobbet, det har gått bra och dagen har flutit på utan vidare svårigheter ((arga kunder, saker som inte fungerar eller överdriven stress)) Dom har ÄNTLIGEN tömt våra sopkärl, detta ska tydligen göras varje dag men har inte blivit gjort sedan långfredagen så ni kan ju tänka er hur mkt sopor o skit det stod överallt. Vi fyller kanske 1 kärl per dag i snitt, och det har gått hur många dagar? Inte mitt problem alls, vilket känns skönt! :)

Funderar på vad man ska hitt på till kvällsmat, lär väl bli typ toast och varma koppen. Min standard när jag är själv, det eller nudlar typ.

Fröna växer fortfarande, men i ena krukan ser de lite lessna ut.. råkade gå någon dag för länge utan vatten och nu ligger liksom några av blombebisarna ner :S Här har vi Sofi som har så gröna fungrar att hon tar död på kaktusar, bambuskott och blommor som är så små att de inte ens kan kallas blommor ännu :S
Bra sofi, bra!

Dags för "middag", over and out.  


vi är ifrån samma del av stan, men från olika världar.

Sjukt bra låt, av Magnus Weideskog och Ken Ring... lyssna på den om ni har lust, tid, ork.

En annan sjukt bra låt är Psykos av Karin Ström, också värt att lyssna på!

Myskvällen med S och A ((våra initialer blir ASS hahaha)) blev lyckad, maten var supergod! Bakpotatis med rostbiffröra eller kycklingröra och sallad. (jag var ansvarig för att skära salladen och fick hedersuppdraget att hacka chilin) Kan tala om att det svider ganska bra när saften från chilin sätter sig under nageln :S Och att man inte ska börja bita på naglarna efteråt för det blir ganska starkt i munnen kan jag tala om!

Efter maten åt vi vaniljglass med passionsfrukt... och det serverades grogg och vin i kopiösa mängder. Senare bar det av till Fridays östermalm och efter det en timme på East innan det var dags för hemgång.

Ska iväg och möta Anki om en stund, vi ska promenera på söder och vara hurtiga. Vi har för övrigt pratat om att börja gymma tillsammans, eller hon sa först att hon ville börja gymma och då bjöd jag in mig själv ungefär och så bestämde vi det.
Det är ju väldigt mycket dags att börja deffa inför sommaren ,)
Ska försöka bli lite nyttigare redan imorn, mindre godis, mindre kaffe och ja ni vet det där vanliga som man brukar försöka med men aldrig lyckas hålla i mer än en dag!

Blomfröna växer så att det knakar, de är nu 1 cm. ovanför kanten av krukan :) har tagit kort men tappat bort sladden men annars hade ni fått se. Jag vet att man kan skicka via bluetooth från mobilen också men den har inga batterier och laddaren är på jobbet. Så brukar det alltid låta när jag vill visa er någonting, lyckas aldrig leta upp den där sladden till kameran heller !
Skärpning Sofi, skärpning!!

Druttilutt ((julle, www.metrobloggen.se/pygmepuff)) frågade om jag vill med till Medeltidsveckan på gotland i sommar, som för första gången infaller på samma vecka som jag har semester! Eller tvärtom säger man ju, att en av mina semesterveckor infaller på samma vecka som medeltidsveckan!!
Skulle faktiskt vara rätt kul, har aldrig varit på den förut... och jag har ju tillgång till boende liksom.
Säg att vi är där 1,5 vecka, då hinner jag vara på medeltidsgrejen, vara ute hos pappa några dagar och hälsa på kusinen (Elle, www.ehhallon.blogg.se)
Så blir det! Nu är det bestämt *hihi*
Måste hitta någon som kan vakta katterna bara, men det är ju ett x antal månader kvar så det ska nog inte bli några problem!

Men nu måste jag börja göra mig klar för promenaden (= alltså avlägsna gårdagens smink, klä på mig lite mer presentabla kläder och äta frukost/lunch)
Puss på er

ps. En annan blogg som jag har börjat läsa är www.conler.blogg.se
En tjej som skriver om lite allt möjligt, och hur hon har gått från självskadebeteende till lycka. Stark och inspirerande tjej. Läs den!


fredagsmys 090410

Alltså, tror att jag börjar bli gammal på allvar nu... hade köpt hem massa gott som jag skulle mumsa på igår kväll, fixade lite mat och kollade på 1 avsnitt av "the big bang theory" och sen måste jag ha somnat på soffan... ca. 22.30 liksom!
Vaknade iallafall vid femtiden imorse och gick in till sängen och fortsatte sova :)
det var mys!

Ikväll blir det mysmiddag med A och S i Årsta, det bjuds på bakpotatis med 2 olika röror och till efterrätt kladdkaka med vaniljglass och physalis <3

Hade ont i halsen i förrgår och igår så kände jag mig lite febrig och tänkte att nu blir jag väll sjuk igen, fan!
Men idag känner jag mig återigen frisk... skumt.. fast rätt skönt ändå faktiskt. Man vill ju helst slippa vara sjuk liksom!

Hade en skitkonstig dröm inatt, typ att jag och john skulle gifta oss och jag var skitnervös och fick panikångest precis innan det skulle bli  av.
Ingen av oss ville egentligen gifta oss heller i drömmen, vi hade mest spelat med för att vi trodde att det förväntades av oss.
+ att jag hade köpt en iofs rätt snygg klänning, men icke passande för bröllop :S
Den var svart, med spetsdetaljer och strass i urringningen! My god liksom!
+ att prästen bodde i samma trappuppgång som mamma och låg och sov en kvart innan vigseln så jag och john var tvungen att väcka henne och tvinga i henne kaffe så att hon skulle vacka typ. Och sen regnade det (vi skulle gifta oss på trottoaren utanför hjälmarn i Årsta) men eftersom att vi hade så mkt pengar över till bröllopet så hade vi köpt matchande regnjackor till alla som var där.
Skitskumt!


Nu måste jag ha mer kaffe och ett avsnitt T.B.B.T (the big bang theory ;P)

sen måste måste måste jag verkligen diska och duscha! Dock ej samtidigt!


för övrigt så har blommorna växt ännu mer, de är typ 2,5 cm långa (höga?) nu :D
iallafall fröna från blandpåsen, luktärterna har inte kommit ovanför jord ännu.

trevlig helg sötnosar, you know I love you xx

ett till idag igen

håller på att bli galen tror jag, så sjukt. . . vet inte om ni har förstått detta men jag har ett stort shopping-begär, inte så mkt att gå i affärer direkt men internet-shopping däremot. Där kan vi snacka farligt!
Just nu är jag inne på att göra fint på balkongen, inget fel med det med tanke på att jag inte har en enda sak där förutom ask-kopp :S
Problemet är att jag inte har ekonomin till att göra det just nu, plus att det inte är riktigt rätt väder ännu kanske men ändå kliar det i fingrarna och jag vill bara beställa beställa beställa.
Det är inte ens kul, man kan skratta åt det och typ *haha, jag är shopoholic* men när det kommer till kritan så är det inte alls speciellt häftigt eller skrattretande.
Snarare tvärtom
som typ mina kläder, jag vet att jag använder min garderob som typ "terapi" genom att organisera och vika om, färgkordinera osv. När jag känner mig lite orolig och inte har något annat som måste göras.
Men sanningen är att jag har så extremt mycket kläder, ser ut som en hel h&m-butik där inne nästan, att jag aldrig har tid att använda allt.
Och jag kan inte göra mig av med något heller, jag får nästan panik bara av tanken att behöva slänga/ge bort något plagg :S
har provat att göra mig av med något plagg åt gången, och försökt rensa jag vet inte hur många gånger... överallt läser man att: har det inte används på 3 månader, eller mer än 3 ggr senaste halvåret så kommer du inte sakna det heller.
Det kommer jag visst! Eller, jag vill gärna tro det iallafall.
Varje gång jag försöker mig på att rensa ut lite så maler tankarna "den här KANSKE kommer användas typ nästa höst, eller nästa vår" eller "men den här är ju supersnygg ¨på sommaren" osv osv osv
en annan vanlig tanke är "ifall jag ger bort den här så kommer det säkert komma ett tillfälle när jag verkligen skulle vilja använda den"

Visst, jag har skänkt en del till bla. stadsmissionen i mina dagar, har även släng massor av typ t-shirts o annat jox som man verkligen inte använder.
jag menar seriöst, VEM behöver 15 mjukis/hemma-tröjor?
då snackar vi stora t-shirts, pyamas-linnen och dylikt.
Vem?
Eller 4 skjortor, likadana fast olika färger... när man Aldrig jag upprepar ALDRIG använder den typen av plagg?

Nu sprang jag ifrån ämnet tror jag..... istället för att skriva om mina maniska shopping-perioder så blev det lite om mitt överflöd av kläder.. hoppas ni tycker om mig ändå! <3

usch

snart dags att sova tror jag, lite té och macka först kanske .)

Katt-Sofi :) <3

har varit duktig idag, förutom att jag har jobbat och varit aktiv så promenerade jag och Lotta från jobbet till fridhemsplan :) mkt bra mkt bra

Sen handlade jag kattmat, mjölk, blomjord och blomfrön på prisextra (jag vet att jag jobbar på ica men det finns inte alltid det man ska ha där ;) det har man minsann läst på www.reko.se som är en sida där man kan betygsätta olika företag. Mitt jobb har kanske inte fått världens bästa betyg, men vad gör det då?
jag får betalt iallafall :P det ni!

På vägen hem så hämtade jag ut ett paket (förlåt, stort brev heter det ju!) på tobaken och det stora brevet innehöll jeansjacka,2 pack leggings och en sminkväska som jag har längtat efter. Nu ska man bara ha värme nog att kunna använda jeansjacka *snart snart snart*
Iofs så är jag ju så frussen av mig så det blir typ i sommar... jag lovar att jag är först med att börja använda halsduk, mössa, vantar och vinterjacka på hösten och sist med att hänga in dessa i garderoben

Mormor sa alltid att man ska svettas in våren och frysa in vintern, jag säger: svettas in både vår och vinter!

Väl hemma så planterade jag lite frön, fick dem ju för ett bra pris :) Hittade inga priser där fröna fanns så frågade kassörskan vad de kostade, hon typ; hm.. dom går inte ens in i kassan... men kanske en tia styck?
Jag anar att de kostar mer än så, men sniken som jag är så gick jag med på detta pris.
Kom på senare att de säkert har PLU på fröpåsarna, det hade vi iallafall på Willys. Menmen, fina kommer de att bli iallafall. Rosa <3

Har även lyckats föra över musik HEEELT SJÄÄÄLV till Ipoden idag :D Eller, john visade mig igår men minnet sviker ibland så det tog ett tag med trixande...  men till slut lyckades jag :D:D:D:D:D

Nu har jag tvätt-tid IGEN, måste ju tvätta arbetskläderna någon gång :S hehe or do I??  **ser pilimarisk ut** hur stavas det egentligen? Pillemarisk? Pillimarisk?
äsch, strunt samma. Nu hajjar!

puss och kram


ett till idag.

jaha, då var det 10 timmar och 45 minuter sedan jag skrev sist... nytt rekord tror jag. Är fortfarande lika rastlös och har verkligen gjort ingenting idag, har suttit vid datorn, kollat på tv, kollat på några avsnitt av Big bang theory, pluggat teori och ätit godis. Har även kikat i Clas ohlson katalogen och insett att jag vill ha massa saker. dags att inreda balkongen snart ju :S
Har hunnit dricka säkert litervis med kaffe, vill inte veta hur bra jag kommer att må ikväll när jag inte kommer kunna sova :S

Våren är inte här ännu, så det är lika bra att hänga in skinnjackan och lägga undan solkglajjorna eftersom att det snöade x antal timmar imorse... dock verkar det inte ligga kvar så mkt ((erkänner att jag kanske inte har kollat ut så mkt idag... ännu mindre varit ute alls idag...))

Har en relativt lång arbetsvecka framför mig, iofs bara 4 dagar men onsdag-torsdag ska jag vara på andra jobbet på kvällen.. så jag kommer att jobba 42 timmar, iofs låter det ju inte så mkt :S
jag ska alltid överdriva ;)

Funderar på att äta nåt... för det har jag ju inte gjort idag *ironiii*
men vet inte vad riktigt... hm... tufft val!
Får gå till köket och kika helt enkelt, se vad man blir sugen på .)

ta hand om er sötnosar

annandag påskisch

bittert, på sista dagen av påskledigheten så tänker man att man ska få sova läääänge... ICKE! kl. 6.oo vaknar jag av att katterna börjar jävlas med mig och de slutar inte förrns jag ger upp kl 7!

Menmen, inte ska man vara bitter för det... finns ju de som inte får sova alls ;)

Så vad gör man nu en måndag-morgon om man inte ska till jobbet? jo, man sätter på en kanna kaffe och kollar på Saltkråkan som går på 4:an. Sen sitter man en stund vid datorn medans man väntar på att kunna äta frukost.

(magen vet ju inte om att man är ledig så det tar ett tag innan man kan äta på morgonen, innan illamåendet har gått över vill säga....)

Sedan konstaterar man att datorn är sjukt seg idag, den kanske också är trött efter allt påskfirande? Och så startar man om den eftersom att man inte har tålamod att sitta och vänta på att websidorna ska laddas upp i normal-takt.

På 9:an går Pantertanter, så galet roliga de är **shit, hallå hur gammal är jag egentligen?**

Försökte få igång katt-spelet igår kväll,har inte riktigt installerat det ännu.. men det gick inte så bra, som ni vet är jag ju typ världens mest otekniska ((minst tekniska??)) människa så jag får vänta tills killen kommer hem.... om jag nu vågar erkänna att jag inte förstod hur man skulle göra :S

finns ju en risk för att han tycker att jag är helt dum iofs, men det är väll risker man får ta?

för övrigt så funkar min punkt-knapp ((tangent??)) igen :D mkt glad för det som ni märker, försöker dock att bruka den i lagom mängd.

en sista sak; tror ni att katterna är vakna med mig nu när de har kämpat så hårt på att få upp mig? Haha nejnej, de fick mat, lekte en stund och nu sover de båda brevid mig i soffan... hm...

och har ni sett hur mkt det snöar ute? :S


sockerkick?

har varit ärtans aktiv idag känner jag, och väldigt godis-sugen :S måste vara ett samband däremellan!

Har diskat 2 omgångar (det blir så mkt disk när båda är hemma :S)
dammsugit sovrummet och vardagsrummet (gjorde resten i förrgår)
varit 3 vändor till grovsoprummet och släng en massa crap som har varit "på väg" dit ett tag nu... bla. massa skräp som legat på balkongen sedan innan snön kom
torkat av balkongdörren och väggarna med Jif, klorin och vatten såklart
skurat balkong-golvet med en diskborste (hade ingen sån där stor, så fick ta vad som fanns) 2 gånger!
Har även vikt in all tvätt (för er som inte vet så har jag väääldigt mkt kläder, och det blir väääldigt mkt att tvätta när det beger sig!)
Däremellan har jag som sagt ätit massa godis, och lite mat, och lite té så nu är dagen typ fulländad.
det är konstigt vad man hinner med saker när man inte jobbar och börjar bli lite rastlös, hur ska det gå i sommar när det vankas semester? ? ? ?
När jag bara har varit ledig i 3 dagar nu liksom :S

Just det, har klippt klorna på ena katten också :D får man icke glömma!

för övrigt så har påsken varit mysig, var hemma hos mormor/morfar igår och åt lite påsklunch, john var också med och det bjöds på ägg, sill, lax, potatis, oxfilé, fläskfilé, potatisgratäng, öl, nubbe, påskmust och efterrätt med kaffe. Kanongott!

På kvällen hade jag och John mysigt med pizza (sån där man kavlar ut degen själv på, det var en hm intressant upplevelse... degen krymper ju så fort man kavlar ut den så det slutade med att john kavlade medans jag höll i andra änden + plåten och vice versa... såg mkt kul ut)
och film, Zombieland, som jag i vanlig ordning missade slutet på eftersom att jag somnade någonstans mitt i :S

puss och kram
påsk-banan

långfredag..

detta inlägg kommer typ enbart bli veckans hiss och diss, orkar inte skriva om så mkt annat eftersom att det inte händer så mkt alls i mitt liv som vanligt.

veckans hiss:
*Linnéa (ja, hennes kille Mitz är också med på ett hörn) som äntligen har fått sin lilla Theo <3 Grattis min vän, jag är så stolt och glad för din skull!

veckans diss:
*först och främst att jag aldrig kom iväg till Ön som planerat, med andra ord inte alls... känns supertrist förstås men får leva på hoppet att det går fler tåg (eller båtar rättare sagt)

* fjortis-flickorna på tunnelbanan igår som satt och diskuterade hur staten borde betala för att varje kvinna ska få slå sönder en fönsterruta om dagen, i en vecka, en gång i månaden för att agera ut våra humörsvängningar.
flickorna tyckte även att staten borde betala för våra hygien-artiklar, såsom bindor och tamponger eftersom att vi inte har valt detta själva och varför ska vi behöva betala för något som vi inte har valt? Jag kan förstå lite hur de tänker där, men samtidigt är det faktiskt inte SÅ dyrt! Det finns billiga alternativ och det handlar om typ 30:- spänn högst i månaden.
Staten ska  också betala för allt som vi tjejer gör för att vara snygga för killarna, som typ smink, hårfärg, plastik-kirurgi, parfym osv.
"För man vill ju inte vara ful"
Jag tänker; det är ett fritt val!!
Förutom detta så ska staten även betala mamma-kläder till oss när vi blir gravida, för det kostar ju också massa pengar att köpa nytt och sen blir man ju faktiskt fet, finnig, får slapp hud, hängtuttar och celluliter när man är/blir gravid så det borde man ju få ekonomisk kompensation för, right?
jag tänker fortfarande; Det är ett fritt val!!!

så, vad skulle jag vilja banka in i dessa fjortisflickors skallar?
Smink och liknande gör en inte snygg, är man "ful" utan smink så är man antagligen det även när man har sminkat sig!
Man väljer själv ifall man vill operera sig, och ska därmed betala det själv också.
Man avgör själv om man vill ha barn eller inte, alla är inte passande föräldrar men det återstår att se.

Och slutligen, finnar, celluliter, fett, rynkor och div. kroppsdelar som pekar söderut får man oavsett om man skaffar barn eller inte. Det har med åldern att göra, that´s right fjortisflickor: NI KOMMER OCKSÅ ATT BLI FETA, FÅ RYNKOR OCH FINNAR, OCH CELLULITER SÅ SMÅNINGOM!! OCH INTE ÄR NI SPECIELLT SNYGGA HELLER!!!!!

För övrigt har veckan varit bra och jag har både städat och tvättat idag :)
Önskar mina trogna läsare en trevlig påsk, kom ihåg att jag älskar er <3


RSS 2.0