kissekatt

drog med mig en av kusinerna till stallet igår, så hon fick rida på Piffen.. värsta naturbegåvningen alltså, hon hade aldrig ridit själv förut men fattade precis vad jag förklarade och gjorde exakt som jag sa.
Efter ridturen så fikade vi och tog det lugnt ett tag, och följde sedan med på en promenadritt. Kusinen tyckte att vi hade hjälpt till så mkt, så nu skulle vi få belöning. Typ rida en stor häst som hon så vackert pikade.
Jag försökte förklara för henne att stallet är ett företag, och att B måste ta betalt för att det ska gå runt... men försökr få en 8 åring att förstå det där, när hon har blivit uppfostrad med att "jobba för belöning"
((vilket iofs inte är helt fel taktik, men just i det här fallet så funkar det kanske inte riktigt))
Men kusinen hade iallafall jättekul, och tyckte att det var astråkigt att åka hem.
"jag ska åka med dig VARJE gång du ska hit" sa hon
*hjälp*
vill ju rida piffen ibland också!
Så jag lovade att hon skulle få följa med fler gånger, men sa inte när.
Då har jag ju "mött henne på halva vägen" som man säger på ett psykologiskt sätt.


Har inte orkat ta kort på kläderna jag beställde, eftersom att jag glömde ett av de nya linnena på båten när vi åkte i helgen så tappade jag sugen totalt.
Inte för att det var speciellt dyrt, eller satt särskilt bra.. men jag fastnade iallafall, och så självklart skulle jag glömma det TROTS att jag kollade igenom överallt innan vi gick av.
För övrigt var det en trevlig kryssning, drack o dansade tills svetten rann... eller tills jag insåg att jag var alldeles tokfull och gick vilse nere i hyttkorridoren :S

Är ledig från både jobb och skola idag, så tillbringar dagen hemma med tvätt och städning ... oj så skoj....
men det måste göras, och jag gör det bäst (eller, gör det iallafall)

pyss o kräm

Julle: hallå vart har du tagit vägen? saknar ju dig... knäppistroll


back to business

så har semestern tagit slut och jobbet börjat igen, men inte fan blev jag friskare för det :S hostan har kommit tillbaka och jag är galet hes... det suger!
Har inte så mkt att berätta egentligen... tänkte bara kika in lite snabbt innan det är dags för att gå ner till tvättstugan o hämta det sista. Jag är så jävla bra haha .)
Sen blir det snabbt snabbt till jobbet, hoppas att jag är gladare där idag.
trodde att det skulle vara kul att komma tillbaks dit, men igår var jag helt off från början .( menmen... det är väll inte så många som är glada och tycker det är kul på jobbet ALLA dagar!

Får se fram emot imorn när jag får träffa min lilla Piff igen, han e så söt.
O på lördag är det fest-tajm!
Drar med mig pojken och div. annat folk ut på ålands hav :) :) :) :)
+ att mitt paket från H&M ska komma denna vecka, likaså det jag vann på tradera.com
Lägger upp bilder på det nyinköpta när paketen har kommit.
nu; tvättstugetajm (det blir inte roligare än vad man gör det)

Jättesuperbumbitvätt kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam <3

Linas blogg; www.ellelife.blogg.se
kolla in den, hon är grym!

sminkbordet



mitt sminkbord. där det är städat .)
skulle nog behöva ett större egentligen...  får plats med så mkt mer då... nu har jag prioriterat och bara ställt fram mitt favoritsmink liksom..

mitt hood

 såhär ser det ut där jag bor, fast mitt hus syns inte.. det står bakom huset till vänster ..

blivande tatuering



tatueringen som jag ska göra sen... ska ändras lite bara, men i princip så här kommer den se ut

sista dagen på semestern

hade urtrevligt på BeachPartyt igår, tack för att vi fick komma :)
var meningen att vi skulle med ut efteråt också, men hade så mysigt i sänghalmen så tiden bara flög iväg *hehe* o sen när vi var färdiga så var klockan alldeles för mkt för att åka in. Sorry folket!
Men jag badade för första gången i år, det brukar krävas en del för att få i mig i vattnet men i sjön var det alldeles lagom *hihi*
fast frågan är ju om jag hade doppat mig lika snabbt om inte Julle hade dragit ner mig :S
tror dessvärre inte det.

Idag har jag inte gjort så mkt egentligen, sov jättelänge! Sen handlade jag kattmat och myggspray (äntligen) o så gjorde jag en mumsig paj som jag o älskling ska äta imorn kväll...
är så mkt bättre att laga mat lite i förväg nu när vi båda kommer jobba kvällar ett tag framöver.

Funderar på hur det kommer sig att bilderna inte visas... skumt... får försöka lista ut vad det beror på... meningen med att lägga in bilder är ju för att folk ska kunna se dom :S

Har budat på lite grejer på tradera igen, jag vet att jag inte borde men det är ju så kul. + att jag måste köpa födelsedagspresent till min sötkorvs födelsedag i slutet av månaden, så då är ju tradera ett utmärkt alternativ :)

nä, nu ska jag äta lite (potatismos o köttullar haha.. vad annars ,) o kolla på nån film kanske. O vänta på att jag får sova så att det blir morgon o jag kan åka till stallet <3
puss o kram skumbanan


RSS 2.0