så var det dags igen..

när jag vaknade imorse så bara slängde sig ångesten på mig kändes det som, när jag var nyvaken och funderade på ifall jag skulle jobba eller vilken dag det var o konstaterat att jag var ledig så ville jag somna om men *haha* så fel jag hade...  var en sväng på jägarn med mamma o lotta, pelle o biggan (lottas mamma) var med ett tag också.
drack inte så fasligt mkt, och kände inte att jag var speciellt berusad alls vilket var skönt.
Dessvärre kommer ju baksmälla och tokångest iallafall, det stör mig hur mycket som helst... tillochmed ifall jag dricker 1 (!) öl eller nåt så får jag ångest, det är fan inte värt det!
o så har det ju blivit lite för ofta på senaste, men nu måste det bli en ändring på saken.
from. nu blir det inget festande, (förutom på vissa speciella tillfällen) och det spelar ingen roll hur sugen jag är på att "bara ta en eller två!"

Nu är det att fokusera och reparera som gäller, vi måste kämpa för att klara oss igenom det här älskling... hoppas bara att du tycker vi är värda att kämpa för?
jag skulle inte kämpa för mig kan jag lova, jag skulle ge upp alldeles för lätt. Men bara för att jag inte känner att jag är värd att kämpas för, inget annat .

tror jag behöver lite Piffen-terapi :S
ska dit imorn, hoppas ångesten är borta då


* lev i nuet, glöm det som varit, sluta aldrig kämpa *


efterlängtat inlägg ,)

hejsan tjolahoppsan, har inte så mycket att skriva om egentligen... var alldeles för trött för att ens orka öppna datorn i helgen så får bli lite i efterhand.

Var rejält taggad när jag vaknade i lördags morse, var helt klarvaken 4.30 (!) och gick upp redan då, rätt skönt att vakna upp i lugn o ro, titta på ett avsnitt vänner medans jag åt frukost (hur ofta äter jag det annars liksom... speciellt vid den tiden) sen bar det av till stallet och pyssla med pållarna.
Piffen blev lite förvånad när jag kom och skulle göra iordning, det såg nästan ut som om han tänkte; va? nu? det är ju fortfarande natt....! *typ
men fin blev han, lägger in en bild när han är påklädd och klar :D
Smart som jag var så dumpade jag stiglädrena i stallet, tänkte att det mest skulle vara skritt hela vägen ändå men ojojoj vad fel jag hade. Kan tala om att jag fortfarande har träningsvärk!
En annan smart grej var att jag tog på mig gympaskor, som dessutom läcker igenom vilket inte spelade nån roll för dom hade blivit genomblöta oavsett... så det va rätt skönt, eller inte. Vandra runt där i tyresö hela dagen med blöta skor är ingen höjdare.
väl hemma tog jag mig ett bad med lavendelolja i, DET var däremot mysigt!

På söndagen vaknade jag ungefär lika tidigt, men var något tröttare så låg kvar en stund... mötte upp druttski på gullmars o så bar det av till stallet, IGEN!
Dagen förflöt ganska bra, det var många som hjälpte till väl borta vid barnridningen så jag o drutt gick mest runt o tittade på annat. Marknaden, och riddarna såklart :D
Var galet trött när jag kom hem den kvällen, sådär som man kan bli när man inte fattar nånting och skrattar åt allt man hör typ... speciellt ens egna tankar brukar vara oerhört underhållande *haha
skulle egentligen bloggat då men "råkade" somna typ direkt... sköööönt

Igår var det skola hela dagen, sen hem till mammas för att köpa biljetten till lillebrors studdeskiva som är imorn, det är hollywoodtema och jag ska vara utklädd till Lady Gaga (måste bara ta massa kort och lägga in här, OCH på facebook såklart haha)

Idag var det dags för stallet igen, det är så skönt att jag har fått tillbaks suget... det är viktigt att man har kvalitetstid för sig själv ibland. Man kan behöva en tillflyktsort sådär, någonstans att ta vägen för att slippa tankar på skola,jobb och annat.
Tror att jag ska stänga av mobilen i framtiden, bara för att fokusera...inte för att det är nån som ringer ändå men iallafall, eller jo chefen ringer ju rätt ofta iofs... men that´s it !
Har varit i solen massor, och utan långärmad tröja vilket har resulterat i sexiga ränder. Ser inte vackert ut, men skönt var det iallafall!

nu ska jag nog sova tror jag, téet är slut.. mackan är slut... jag är slut....

over and out, peace.
från medeltidshelgen, precis innan vi beger oss ditåt.
haha visst är han söt i sina flätor?

chaarläääk

har haft en väldigt produktiv dag :) började med att jag tvättade massa massa massa kläder (9 maskiner! nej, jag skojar inte) Sen så dammsög jag och moppade överallt  (nåja, dammsugaren hade dåligt batteri så det slutade med att jag sopade större delen av hemmet... men iallafall)
Har även diskat, vikt in den torra tvätten, organiserat om bland handdukar o div. andra toa o städgrejer.
+ att jag har pluggat MINST 2 timmar, kollat på tv o fixat med klänningen för helgen.
Lyckades hälla ut katternas vattenskål, så det blev tokblött på halva golvet (dessvärre innan jag hade sopat så det blev rätt geggigt... vattenblandat damm liksom) och så trampade jag sönder urvridaren till skurmoppen... då slapp jag ju skura igen men foten blev lite blöt, och luktar grumme såpa.

borde egentligen gå o sussa snart men är inte trött :S
men måste ju orka upp imorn, tidigt tidigt... mamma lovade att hon ska ringa o kolla att jag är vaken imorn bitti *tack tack mamma*

återkommer på söndag kväll o redogör för  hur helgen har varit ( och hur trött jag är haha )

ångest-attack

så var det första dagen "på riktigt" i hässelby, gick inte alls bra.. eller till en början gick det väll an förutom att jag hade svårt att hitta till olika gator och hade alldeles för lite tid på mig... + att en var sjuk så det blev ännu mer att göra.
Efter att ha snurrat runt ett tag i ett misslyckat försök att hitta en gata så bara brast det, tokyrsel och ångest.
ringde till hon som var ansvarig och berättade hur det stod till, och efter mycket om och men så gick hon med på att skicka hem mig.
Det går liksom inte att göra så mycket annat när ångesten biter sig fast, jag kunde inte cykla och definitivt inte gå heller för den delen. 
sen ringde jag till john som fick lugna mig lite, nu har det gått 2.5 timme sedan attacken och jag förutom att jag känner mig så jävla misslyckad för att jag inte klarade av det här som jag tyckte var så kul, så har yrseln lagt sig och jag känner mig beytdligt lugnare.
älskling är så bra att prata med när jag mår skit (annars också såklart) men han säger precis de rätta sakerna,
som jag måste sluta tro att jag är superkvinna, jag KAN inte klara av allt men det kan inte någon annan heller, det värsta som kan hända nu är att jag inte får vara kvar på stället men det gör mig ingenting iallafall. Kommer ändå säga till att det inte funkar och gå vidare med livet.
nu vet jag iallafall att det inte var något för mig och kan vara stolt över att jag ens vågade prova.

john och jag kom fram till att jag är kontrollfreak, eller.. han visste det redan och har försökt få mig att inse det ett bra tag men använt lite "finare" ord för det...
men det kom ju lite som en chock när jag väl insåg att det mycket väl är så, det är därför jag aldrig kan slappna av förräns saker som ska göras är gjorda, blir det något förhinder så brister min planering och jag blir tokförvirrad.
och ju mer jag har tänkt på det (jo, man hinner tänka en del samtidigt som man pratar i telefon med en orolig älskling) så har jag kommit på att när jag tappar kontrollen över allt; det är då jag får panikångest.
när det liksom blir för mycket tryck på mig, eller.. det är jag som sätter pressen på mig själv och alltså jag som måste låta mig själv släppa på det lite grann.

så nu har jag satt på en kanna kaffe, ska försöka få i mig nåt ätbart och vila en stund.. man blir rätt slut av att gråta och inte kunna andas :S
sen ikväll är det dags för maskerad :) ska fira min goda vän som fyllt år i veckan :D
tack för tårta igår förresten, den var jättegod!

intro-dag, trötthet och yrsel

så var första dagen på intro-kursen avklarad, återstår bara imorn men ska vara där på lördag också så det är nog redan avgjort. Jag kommer fortsätta :)

dagen bestod mest av att åka runt med min intro-person som visade lite hur området ser ut och hur de arbetar, rätt skönt att åka och inte göra så mkt faktiskt.
imorn ska jag dock gå dubbelt med en annan tjej så att jag lär känna området via fots, och träffa kunderna som jag kommer att arbeta med i fortsättningen.

såg en rätt kul grej idag, en text som satt bak på en taxi: Varje åk är unikt (hihihi... tänkte på ett heeelt annat åk dock... därav det roliga i det hela)

usch, varför finns det aldrig så mycket tid över till annat som måste göras?
och finns tiden så finns inte orken... alltid är det något!
Som nu typ, är helt slut efter dagen.. och hemma väntar disk (avklarad) vika allt som tvättades igår (8 maskiner, slå det om ni kan) + att jag borde plugga och kanske äta, umgås med killen o duscha där nån gång.
Det blir liksom för mkt, men ändå.. det är väll det livet handlar om?

sen imorn ska jag va där hela dagen, sen hem o plugga (ska försöka läsa lite på vägen dit och hem dock). Torsdag är det skola, sen fredag är det skola på förmiddagen o sen stallet efteråt.
Lördag ska jag vara i hässelby 7.30-15.30, sen hem o vila en stund för att åka till Jeanettes kalas på kvällen (utklädd till åsna dessutom ,) sen på söndag är det jobb på ica som gäller.
o sen är veckan slut och en ny vecka full med aktiviteter börjar.
Tur att man inte har barn alltså, inte för att jag inte vill men jag tror allvarligt inte att jag skulle ha tid att göra så mkt som jag gör då :S
iofs så skulle jag antagligen inte plugga, och bara ha 1 jobb och inte va i stallet... så det skulle nog lösa sig ändå.

hm.. nu är frågan; ska jag vika tvätt eller plugga :S
(vilket är mest tråkigt..?)

puss o kram
ses på stan

rygg-ont och kattklös

har galet ont i ryggen idag, typ upp där lungorna sitter liksom.. mellan skulderbladen kanske?
menmen, det får man leva med. Det finns dom som har det värre.
Kom äntligen ut till stallet igår, har ju varit rätt upp o ner i mitt liv senaste tiden så jag hade inte varit där på över en månad :S
Men under tiden jag va där så kändes det inte alls jobbigt, och jag tänkte liksom: Hur har jag ens tänkt tanken på att ge upp det här?
Allt som ska göras måste ju kunna prioriteras på nåt annat sätt än att välja bort det som gör mig glad liksom.
Alla behöver nåt ljus i sitt liv, en hobby som får en att tänka på annat.

Var för övrigt inne o kollade mitt konto nyss på internetbanken, 29:- minus :S hur går det liksom?
uppenbarligen så gick det iallafall.
Nu är det som en match att skaffa pengar så att man har råd att äta resten av månaden :S
Jag har ju en karl som är rätt bra på att bränna pengar han med... så vi har kanske 120:- i cash...
det känns tryggt.
Hur ska jag betala för hästen?
Hur ska jag betala för mitt paket som jag beställt.... ?
HUR FAN SKA VI HA RÅD MED MAT !!!????

Det som stör mig är att jag har över 7000:- på ett kapitalkonto som man förut har kunnat överföra lite hur som helst, vilket har räddat mitt ass ett antal gånger, nu går det plötsligt inte att överföra FRÅN det till mitt vanliga konto som är kopplat till kortet :S
MÅste ringa nördbanken (läs: nordea) imorn och fråga hur fan vi ska göra...
Måste ju på nåt sätt få ut de där pengarna iallafall...
bankjävel.

Veckans Hiss och Diss;
Hiss: Fridays vid Kungsan (Ja, den vid stureplan funkar också!) för deras otroliga drinkar! Bäst just nu är JuneBug som innehåller bla. kokoslikör, bananlikör och typ ananasjuice. ÄKTA SOMMARFEELING.
Sen att både servetriser/servitörer, bartenders och vakter är så galet trevliga och roliga gör ju inte saken sämre.


Diss: Harry B James som totalvägrade servera mineralvatten till mig, fast det fanns. Med tanke på i det tillståndet jag va i just då så borde tjejen i baren insett att lilla Sofi inte skulle ha druckit mer för tillfället. OCH ÄNDÅ FICK JAG ENBART BESTÄLLA ÖL!!!
(( pga. detta måste jag ju nästan ge Fridays en till Hiss, bara för att de faktiskt sålde mineralvatten till mig. Plus att de gjorde så att den såg lite ut som en drink, med krossad is och lime-klyfta :D Detta hände tillochmed några timmar innan incidenten på Harrys, så jag var fortfarande hyfsat nyker bör tilläggas... ))

RSS 2.0